Diğer Evcil Forumları > Tavşan
tavşan aranıyor
Öncelikle yabani tavşan arıyorum bulabilirmiyim bilmiyorum.Yaban hayatına en iyi adepte olabilecek tavşanlar hangisidir. Amacım bunları çoğaltmak ve doğaya salmak önceleri bizim buralarda tavşan çok varmış zamanla bu kimyasal ilaçlar,avlanarak,tahminim ormanlık alanların çoğalmasıyla yok olmuş gibi geliyor bana.
inanırmısınız bılmemdee bunu bende yaptım ıkı sene oncee ava gıdenler fazlasıyal tavsan vurdukalrından dogada pek fazla kalmıoduu bendekıelr normal bıldıgımız kır tavsnı petshoplarda satılar beyaz*sıyah*kahverengı flnn yabanı tavsan renklerınden yanı anlıcagınız sız nerdensınız..tebrık edıyorum sıızii amacınıza ulasırsınız ınsalhh
slmlar eger isterseniz bende normal tavsaan var 30 tane kadar hepsi damızlıklar ve çok saglıklılar bilginize [email protected]
Abdullah74 merhaba, nasıl alıştılarmı doğaya uyumları nasıl bende olmasa onlardan denerim,insanda uzak yetiştirmek gerek ozaman.Avcılar dışında tilki,çakal,yabani köpeklerde düşmanı.Bakalım deneyeceğim şansımı ben Giresun da oturuyorum.
slm giresunlu arkadaşım çok güzel düşünmüşsün ama yabani tavşan bulman çok zor normal tavşanlarıda yabani hayata bırakamazsın hemen yem olurlar bence deneme
alısıyolar tabıkıı ama bunu yazın yapında kısın saf gıbı kalamsınlar yazdan kısa kadar alısırlar yavrular 1 2 aylıkken bırakırsanız alısılar bende bartında yapmıstı mbunu
Evet arkadaşlar zor bir iş bu öğrendiğim kadar.Bunu ancak devlet desteği veya grub halinde gerçekleştirmek mümkün olur tek kişinin yapıcapı işdeğil anladığım kadar. Mustafa resimleri varmı tavşanların bulundugunuz şehir neresi msn ekledim.
arkadaşım ben tavşanlarımı satıyorum normal tavşanlardır ilanımı görebilirsin istersen görüşebiliriz
ferre resimleri varmı tavşanların sana nasıl ulaş[email protected] ekle görüşelim.
kardeş tavşanları bulabildinmi kac adet istiyorsun yardımcı olabilirim mail adresim [email protected]