Diğer Evcil Forumları > Tavşan
hollanda lopta şok fiyat 150
slm arkadaşlar elimde son iki yavru kaldı son fiyat 150 ytl almak isteyen bana ulaşsın
tel 05348193514 msn [email protected] burdaki adreslerden ulasabilirsiniz
bunlar aslanbaşa benziyor, kulakları düşük değilki?
arkadaşım bunlar orjinal hollanda lop tavşanı buradaki halleri 20 günlük halleri 35 40 günlük oldukları zaman kulakları düşer şu an kulakları düşük 35 40 günlük oldular kimseyi kandırma gibi bir niyetim yok hollanda lop üretenler bilirki bunlar orjinnal ve zaten anne babanın başka sayfalarda resimleri var en kısa zamanda yeni resimlerini koyucam yinede tşekürler
yeni oldukları için düşün değil..anne ve babasının resimlerine bakın sonra görüşlerinizi açıklayın...lop tavşan bunlar ...ön yargılı olmayalım...teşekkürler
arkadaşım insanları kandırma bunlar hollanda lop değiller
slm arkadaşlar bazı arkadaşlar hala idda ediyorlar bunların hollanda lop olup olmadına yutese sorabilirsiniz şu an kulakları zaten düşük arkadaşlar bir şey ler söylemeye çalışmayalım almak isteyene kendi elimle götürecem eyer hollanda lop deyilse bedava vericem orjin deyilsede bedava vericem hoşçakalın
arkadaşım güzel bir başlık atmışsın almayı düşünüyorum ama resimlere baktığımda bende diğer arkadaşlara katılıyorum bunlar lopa benzemiyor gibi aslanbaş olmasın
sultan arkadaşıma katılıyorum bende aslanbaş bunlar
benim aslanbaş yavrularım var onlara benziyor ama bu arkadaş niye yalan söylesinki hollanda lop tavşanıdır