Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

hollanda lopta şok fiyat 150 - 2.sayfa

slm arkadaşlar elimde son iki yavru kaldı son fiyat 150 ytl almak isteyen bana ulaşsın

Hollanda lop Tavşanının özellikleri: Küçük boy tavşan ırklarındandır. Vücut yapısı dolgundur. Ergin çağ canlı ağırlığı 2-3 kg arasında değişir. Rengi diğer ırklardan çok farklıdır. Vücudun ön yarısı saf beyaz renklidir. Arka tarafı ise kahverengi gri siyah vb. çeşitli renklerde olabilir. İki rengin ayrıldığı kuşak kesimi tam ortadadır. Arka ayaklar beyazdır ve bu renk hemen hemen ayakların yarısını kapsar. Kulaklar ve göz çevresi renklidir. Beyaz renk burun ve alın üzerinden kulakların arasına doğru üçgen biçiminde sokulur. İki renk birbirinde bir çizgi ile ayrılır.resime baktığımda bu özelliklerin hiçbiri yok. yani arkadaşım senin tavşan orjin lop falan değil.aslanbaşın farklı bir türü

img

profdoktor

16 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyide arkadaşım 75 ytl e yurtdışından kanada dan gelicek süper tavşanlar varken niye sende 150 bunlar ??

img

zeybekboyu

16 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu fiyat çok pahalı. çiftini 150 yap alim. hem de istanbuldayım. [email protected]

img

sultan2011

16 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Erho81 sakın kimseye iddiada bulunan mesaj atma kardeşim.İsteyen alır istemeyen almaz.Gerek yok ya kimseye zorlada bişey satmıyoruz burada.Bir iki kendini bilmez saksağan ortalıkta dolaşıyor.Canım kardeşim sakın muhattab olma onlar lop tavşanın fiziksel özelliğini bile tanımıyolar sonra seni eleştiriyorlar.Sen gerçek kişilere sat onlarla muhattab ol kimseyede ispat mecburiyetin yok,isteyen alır isteyen almaz bu kadar....

img

berkant_33

16 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Gerçekten çok güzeller maşşallah..Lop yavrularının kulakları 4 haftalık iken düşmeye başlar arkadaşlar...Yeni doğan bir yavru o süreye kadar kulaklarını dik tutacaktır..Bunlar hakiki lop yavrulardır.saygılar

berkant ve mecikal öncelikle size teşekür etmek istedim arkadaşlar bun lar hakiki orjinal lop tur şu an kulakları düşük zamanım olmadıgı için yeni resim çekip koyamadım idda eden arkadaşlara da bi soruyorum isteyen gelir görür silivride oturuyorum alacak arkadaş görmedenmi alıcak bu tavşanları görecek beyenirse alıcak boş boş muhabbetler yapmayalım arkadaşlar hayatında lop görmeyipte lopu anlatmaya çalışmayalım şu an bende altı tane orjinal lopum var yavruların anne ve babasını eylo dan aldım yinede ilginize teşekürler ve bu fiyata da kimseden alamazsınız lop 75 falan hikaye yani