Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Arif Girgin in Çiftliğinden görüntüler. - 2.sayfa
Pazar günü Arif Bey gilin çiftliğindeydik. Benim evdeki kınalı keklikleri onun çiftliğine bıraktım. Çünkü Arif Bey kanatlılara çok düşkün. Benden daha iyi bakacağına eminim. Arif abi de Yörük tavuklarını görünce çok şaşırdım. Bu yörük tavuklarını internette daha önce görmüştüm ve hiç hoşlanmamıştım ama dikkatli ve yakından bakınca insanın kanı kaynıyor işte yörük tavukları ve ben.
Çiftlikteki çeşitli kanatlılar,
Tepeli orjinal fizanları gördünüz sıra Dev Koşhin lerde ben özellikle dev koşhin leri ve yörük tavuklarını çok beğendim.
Biri yeşilbaş iki tanesi de pekin ördeği. Benim küçük oğlum bunları bayağı bi sevdi.
Kümeslerin genel görünümü, her cins ayrı bir kümese konulmuş.
En küçük oğlum o gün üstünü başını çamur etti ama yine de kangal yavrsunu kovalamaktan bıkmadı.
Arif abinin yeni getirttiği köy tavukları.
Kapalı besihane bölümünde bulunan bıldırcın kafeslerinden bir görünüm.
Hep Arif abi nin kanatlılarını gösterecek değilim ya işte benim köydeki kahverengi hindilerim.
Keklik, sülünler, habeşlerin ve cin tavuklarının resimlerini de daha sonra yayınlamaya çalışırım Herkese iyi akşamlar.
Paylaşımlarınız İçin Teşekkürler
arkadaşlar yılmaz başkana darılan tavuklar laf aramızda formda kendilerini yayınlamadığı için;suratlarındaki ifadelerdende anlaşıldığı gibi.
minik rıfkı kakurt kurtarma ekibi tarafından etkisiz hale getirilmişti ama panter emel duruma çok sinirlendi o gün
Abi sahi ben o İran Tavuklarının (beç tavuğu) resimlerini o gün niye çekmedim ki? Herhalde geziniyorlarmıştır görmemişimdir. Çok gezgin tavuklar. Bursa daki Verena abla da (bu sitede corixa rumuzuyla bulunuyor) Bec tavuklarının beyazları da var.
Harika resimlerdi ayrıca çiftlikde güzel olmuş bööle yerlerde yaşamak var valla,ama işler el vermiyor işte.Ellerinize sağlık
Maşallah
celil abi artık böyle bir çiftlik yok eskidendi o milleti kuluçka makinası ayağına çarpıp kaçtılar.