Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Mutlaka size de lazım olan bişey vardır bu ilanda!!!
Değerli arkadaşlar;
Stoklarda olan bir kaç hayvan çeşidini yazmak istiyorum eğer ihtiyacı olan varsa irtibata geçebilirler.
Güvercinler;
Sepet Kuyruk ............................... 200
Kıvırcık ........................................... 200
Lohar ............................................. 200
Mantolu ......................................... 200
Balon ( İngiliz ) ............................. 200
Sülünler ;
Kral .............................................. 450
Kırmızı Altın ................................ 400
Sarı Altın ..................................... 400
Hatuni ......................................... 400
Bıldırcın ;
California ................................... 200
Keklik ;
Kınalı Keklik ................................ 30
Tavus Kuşu ;
Mavi Tavus ................................... 750
Not : Fiyatlar çift fiyatıdır. Hayvanlar 1 yaşını geçkin ve renklerini almıştır. Her ile gönderim yapılır. Yol masrafı alıcıya aittir.
İletişim ;
[email protected]
0 ( 554 ) 282 58 59
up.
Jelib10 Kardeş Fiyatlar Çok Pahalı Değilmi Sizce
Kekliklerin çift değil adet fiyatı 30 Liradır. Çift fiyatı 60 liradır. İletişim ; [email protected] 0 ( 554 ) 282 58 59
serbes piyasa denen bir şeyvar ama bu biraz pahalı olmuş galiba normal fiyatların iki misli :)
Jelib10 yanlış anlamdım değilim çift fiyatı demişsin keklikler de çifti 30 mu kardeş.
Fiyatlar pahalı gelebilir bazılarınız için ama hayvanlar herkesin kümesinde olmayan nadideliktedir.Piyasa malı hayvanlardan 5 gömlek üstündür. Herkese bol kazançlar. Keklik için düzeltmeyi yapmıştım Adet fiyatı 30!!!
21-01-2009 tarihinde arkadaşımdan sipariş ettik biraz film gibi oldu :D aydından kahramanmaraş otobüs yok muş saolsun bir kamyoncu arkadaş bulduk o getirecek merakla bekliyorum gelir gelmez fotoğraflarını koyacagım inş. memnun kalırım saygılarımla
Valla arkadaşlar fiyatlar konusunda birşey söylemeyeceğim. Pahalılık göreceli bir kavramdır ve herşeyin bir ederi vardır ancak ben 3 çift kalifornia bıldırcını aldım ve inanın kalemle çizilmiş gibi yani nasıl denir kartpostal gibi kuşlardı bu sabah teslim aldıklarım. Çifti 150 lirayada kuş almıştım 1 ay önce ama yarısı yolda öldü, sağ kalanlarda içler acısıydı. Bu kuşları almama vesile olduğun için Teşekkür ederim Necmi...
kazım bereketli olsun herşey gönlünce olsun...