Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Mutlaka size de lazım olan bişey vardır bu ilanda!!! - 2.sayfa
Değerli arkadaşlar;
Stoklarda olan bir kaç hayvan çeşidini yazmak istiyorum eğer ihtiyacı olan varsa irtibata geçebilirler.
Güvercinler;
Sepet Kuyruk ............................... 200
Kıvırcık ........................................... 200
Lohar ............................................. 200
Mantolu ......................................... 200
Balon ( İngiliz ) ............................. 200
Sülünler ;
Kral .............................................. 450
Kırmızı Altın ................................ 400
Sarı Altın ..................................... 400
Hatuni ......................................... 400
Bıldırcın ;
California ................................... 200
Keklik ;
Kınalı Keklik ................................ 30
Tavus Kuşu ;
Mavi Tavus ................................... 750
Not : Fiyatlar çift fiyatıdır. Hayvanlar 1 yaşını geçkin ve renklerini almıştır. Her ile gönderim yapılır. Yol masrafı alıcıya aittir.
İletişim ;
[email protected]
0 ( 554 ) 282 58 59
Arkadaşlar elbette ticaret yapıyorum. Ama hakkıyla yapmak istiyorum elimden geldiğince iyi hayvanlar yetiştirip hayvan sever dostların sahip olmasını sağlıyorum. Bir kez daha vurgulamak istiyorum, elimizde bulunan hayvanlar ne çiftlik artığı nede satılması gereken kafes hayvanları herkesin özenle besleyeceği gözünden sakınacağı türden hayvanlar. İsmi lazım değil İzmir`den tanınmış bir iş adamına 50 tane kadar civciv gönderdim 15 gün kadar önce, teslim aldıktan sonraki telefonda ki tavrı ve içtenlikle şuana kadar aldığım en güzel hayvanlar teşekkür ederim demesi göndermiş olduğu paradan daha önemliydi benim için. Herkese bol kazançlar. Kemal kardeşim senin kuşları beğenmen inan beni çok sevindirdi, umarım sezondan en bol yavruları alırsın :) Arif abi teşekkür ederim iyi dileklerin için... Kazım Necmi Karademir