Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KANATLI SEKTÖRÜNDEKİ İSİMSİZ FABRİKATÖR !!!

denizli çal ilçesinde ömer karaağaç adlı arkadaşımıza kuluçka makinesi sattım kendisiyle bir kaç kez telefonda konuşmuştuk vede ortak tanıdıklarımız vardı makineyi teslim etme sebebiyle bende kendisini ziyarete gittim ama gördüğüm karşısında şaşkına döndüm. burası sanki bir kanatlı hayvan fabrikasıydı aşağı yukarı 50 ye yakın çeşit kanatlı hayvanlar toplam 400_500 adet hepsi ayrı barınaklarda ve çok sağlıklı şekilde korunmakta ve tüm kanatlılar orjinal saf ırk ömer arkadaşımız yetiştirdiği tüm kanatlı cinsleri otobüs ile yollama imkanı olduğunu ve şimdiye kadar başta denizli olmak üzere bir çok il ve ilçeye çeşitli kanatlıları yollayan ömer arkadaşımız artık 500 tavuk yumurta kapasiteli makinemiz ile daha çok üretim yapacak ve biz hayvanseverlere hakiki orjinal ırk kanatlılar alma imkanı sunacak ben burada üretiği bir kaç çeşidin resmini sizlerle paylaşmak istedim orjinal ırk almak isteyen arkadaşlar kendisiyle irtibata geçmelerinide tavsiye ederim.herkese bereketli günler dilerim.

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

sn arif bey bu hobi kuluçka makinası neoldu acaba bı haber verın gecen tlf actım tersledınız sız veya arkadasınız yanlıs bence bı esnaf olarak en azından su gün satısa sunulacak dedınız ama yok yapmadınız ticatertte böyle eksin konusupta yapmamak güveni sarsar arif bey saygılarımla

img

sülün_11

16 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sülün_11 arkadaşım beni tanıyan dostlar ekipmanı ticari amaçla yapmadığımı bilirler benim asıl işim bıldırcın yumurtası ve süs tavukları yumurtası üretmek sen aramıza yeni katılmışın önce bir kendini tanıtırsan iletişim bilgilerini yazarsan memnun olurum ben günde 8 saat telefonla konuşan bir insanım bu konuşmalar esnasında bıldırcının uçup uçmadığını soranda oluyor habeş tavuğu yumurtlarmı diyendi ama ben bu mesai içinde bile pek kolay kolay kimseyi terslemem sonuçta benimde ekmeğim bu sayısız arkadaşa bedel gözetmeden yumurta yollamış ekipman yollamış hatta kafes ve makine hediye etmiş biriyim tanıyan arkadaşlar bilir benden adam bıldırcın alır 20 gün sonra telefon açar bıldırcınımın 20 si öldü der soğuktan ben 30 tane bedelsiz bıldırcın yine yollarım küçük makine konusunda haklısınız ticareti bende 20 yıldır yapıyorum fakat piyasadaki leğen ve çeyiz sandığı gibi olan ve hobiciler makine diye satılan makinelerden farklı bir makine ürettik tabii gecikmeler oldu fabrika taşındı planladığımız makineler tekrar tekrar değişti deneme sürece yurdun her ikliminde yapıldı birde ilk kez yapılan bir makinede vede 250 adet birden başlanması bunu yurdumuzda göhüsleyecek kriz dönemindede az firma olduğunu sanıyorum beni anlayışla karşılayan tüm arkadaşlarıma teşekür ederim yalnız bir kez daha üzerine basa basa söylüyorum ben kolay kolay kimseyi terslemem burada bu konudada arkadaşlarım inanıyorumki cevap yazacaktır sülün_11 arkadaşım eleştirin için teşekkür ederim bereketli günler dilerim.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

ÖNCELİKLE ÖMER KARAAĞAÇ KARDEŞİME ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. HAYVAN SEVERLERE ORJİNAL IRKLARI YETİŞTİRİP ULAŞTIRDIĞI İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM.SÜLÜN11 KARDEŞİM SANA GELİNCE ARİF BEY İN ELİNDE OLMAYAN SEBEPLERDEN DOLAYI MAKİNADA BIRAZ AKSAMA OLDU AMA SUNA BEN INANMIYORUM ARIF BEY BUGUNE KADAR KENDISNE TELEFON ACAN VE KENDISIYLE ALAKALI OLMAYAN BIR KONUYU DAHI SORAN BIRINI TERSLEMEMISTIR. KALDI KI MAKINA SORAN BIRINI TERSLEMESI MUMKUN DEGIL INSANIN ELINDE OLMAYAN SEBEPLERDEN DOLAYI BAZEN BAZI SEYLER GECIKEBILIYO ONYARGULUD AVRANIYOSUN SÜLÜN11 KARDEŞİM. SEN FORMA YENI UYE OLDUN HERALDE İLK MESAJIN DAHA AMA SENDE HAKLISIN BU CAMİADA YENISIN GALIBA DAHA INSANLARI TANIMAKDA GUCLUK CEKIYOSUN ZANNEDERSEM YAZINI SANA HIC YAKISTIRAMADIM BIRININ ESNAF OLUP OLAMAYACAGINA BIRAKDA HEPSIEVCILDEKI ARKADASLAR KARAR VERSIN. AYRICA ARIF BEYLE BEN COK TICARET YAPTIM BUGUNE KADAR HICBIR SIKINTI GORMEDIM.SAYGIDEGER ÖMER KARDEŞİM VE SAYGIDEGER ARİFA ABI IKINIZEDE BAŞARILAR HAYIRLI GUNLER DILERIM. SULUN11 KARDESIM SENDE YAZILARINI YAZARKEN DIKKATLI OLMANI RİCA EDER SANADA BASARILAR DILERIM. ZANNEDERSEM YENI BASLIYOSUNUZ BU ISE INSALLAH BASARILI OLURSUNUZ.

img

kapadokyalı

16 yıl 7 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sülün_11 rumuzlu arkadaş daha ilk mesajında sanki yıllardır hepsievcil de yazıyormuş ve sanki uzun süredir Arif bey ile tanışıyormuş gibi mesaj yazmışsın. Dur bakalım acele etme önce senin kim olduğunu bi anlayalım. Biraz önce yani 21 Ocak 2009 Saat 14.30 da Arif bey ile telefondan görüştüm ve konuyu sordum. Kendisi; ne kimse beni aradı ne de ben kimseyi o saatte azarladım dedi. Hobi kuluçka makinelerinin bir an önce tamamlanması için verdiği mücadeleyi ben biliyorum. Dolandırıcı ve ya üçkağıtçı olsa herhalde daha makineleri satışa sunmadan peşinatı ister ortadan kaybolurdu. Ancak o prensip olarak makineler eline geçmeden hiç kimseden para istemeyeceğini söylüyor. Burada söz konusu bir ve ya üç makine değil. İlk etapta 250 tane 120 yumurta kapasiteli tam otomatik kuluçka makinelerinden bahsediyoruz. Kuluçka makinesi piyasasına bu kapasite ve özelliklerde makinenin en düşük fiyatla sürülecek olması sanırım birilerinin huzurunu kaçırıyor ve sahte isimlerle sahte rumuzlarla suyu bulandırmaya çalışıyorlar.

img

yilmazbaskan

16 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ