Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KANATLI SEKTÖRÜNDEKİ İSİMSİZ FABRİKATÖR !!! - 2.sayfa

denizli çal ilçesinde ömer karaağaç adlı arkadaşımıza kuluçka makinesi sattım kendisiyle bir kaç kez telefonda konuşmuştuk vede ortak tanıdıklarımız vardı makineyi teslim etme sebebiyle bende kendisini ziyarete gittim ama gördüğüm karşısında şaşkına döndüm. burası sanki bir kanatlı hayvan fabrikasıydı aşağı yukarı 50 ye yakın çeşit kanatlı hayvanlar toplam 400_500 adet hepsi ayrı barınaklarda ve çok sağlıklı şekilde korunmakta ve tüm kanatlılar orjinal saf ırk ömer arkadaşımız yetiştirdiği tüm kanatlı cinsleri otobüs ile yollama imkanı olduğunu ve şimdiye kadar başta denizli olmak üzere bir çok il ve ilçeye çeşitli kanatlıları yollayan ömer arkadaşımız artık 500 tavuk yumurta kapasiteli makinemiz ile daha çok üretim yapacak ve biz hayvanseverlere hakiki orjinal ırk kanatlılar alma imkanı sunacak ben burada üretiği bir kaç çeşidin resmini sizlerle paylaşmak istedim orjinal ırk almak isteyen arkadaşlar kendisiyle irtibata geçmelerinide tavsiye ederim.herkese bereketli günler dilerim.

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sn. Sülün_11 Sitede yeni olduğunuz yazdığınız mesajın ilk mesajınız olmasından belli. Öncelikle, kimsiniz? ne iş yaparsınız? Arif beyi hiç tanımadığınızıda yazdıklarınızdan anladım zaten. Bu sitede kime sorarsanız sorun şu başlık altına yazdığınız hiçbirşeye katılmayacaklardır. İnanın ben haftanın hergünü ve günde en az 5-6 kere ararım, makineleri sorarım, nelerde değişiklikler yapıldığı hakkında bilgi almaya çalışırım. Ancak ne Arif bey, ne Yusuf bey nede O telefona bakan hiçkimse bugüne kadar beni terslemedi. Yanlış anlamayın kimsenin avukatlığına soyunmuyorum, yapmamda. Ama bi huyum vardır ki her delikanlıda olması gereken... Sezarın hakkını sezara vermek derler. Bende yiğit olanın hakkını korurum. Eğer sizde iddianızda samimiyseniz, yazın adınızı soyadınızı ve telefon numaranızı derdiniz ne ise Arif beyle 5 dakikada çözün. Burda böyle şeyler yazmanıza hiç gerek yok. Benim gibi arayın, öğrenin makinelerin durumunu, ne şartlarda üretildiğini, nasıl malzemelerin kullanıldığını. Haydi Kalın sağlıcakla. Kemal UYGUR İSTANBUL

img

wahshi

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım sitedeki bütün arkadaşların sana gereken cevabı vereceklerinden eminim.

img

ekaradeniz

18 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Öncelikle herkese Eskişehir`den selam ve saygılar.Bende sitemizin yeni üyesi olmakla birlikte (bir hayvansever yapımla), "sülün_11" rumuzlu arkadaşımın yazdıklarına katılmıyorum.Bıldırcın yetiştirme konusunda ihtiyacım olan kuluçka makinasıyla ilgili bu güne değin (yaklaşık 3 aydır)takibinde olduğum tüm yazışmaları kaçırmamakla birlikte, kendi imkanlarıma en uygun olanının hobi kuluçka makinalarının olduğu düşüncesiyle, "arifgirgin" arkadaşımızın konuyla ilgili tüm mesajlarını takip etmekteyim.Kafamda ki sorularıda neticeye ulaştırabilmem yönüyle (merakımı giderebilmek içinde), kendilerine sizin gibi telefonla ulaşabildiğimde kardeşi olduğunu beyan eden beyefendi ile yaklaşık 20 dakika kadar sohbet ettim.Sağ olsunlar beni yeterlice aydınlatmakla birlikte tüm sorularıma içtenlikle cevap verdiler.Bu nedenle teşekkürümü huzurlarınızda yinelerken,sizin yazdığınız gibi bir konumla karşılaşmadığımı belirtmek isterken,zatınızıda yalancılıkla itham etmediğimi söylemek zorundayım.Konunun yanlış anlaşılabilen beyanlarla değerlendirildiği zannıyla,hayvansever kişiliğimizle birbirimize daha pozitif yaklaşarak hüsnüzan beslememiz gerektiğini acizane hatırlatır, tüm dostların bol evcilli günler geçirmesini temenni ederim. "[email protected]"

img

ajnan

16 yıl 4 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm hepsievcil dostlarına.Sülün_11 adlı arkadaşımın yazdığı yazıdan dolayı Arif Abi adına,şahsım adına, ve hepsievcil dostları adına çok üzüldüm.Bu yazıdan anladığıma göre bu arkadaşımız daha Arif Abi`yi tanıyamamış vede anlayamamış.Bende Arif Abinin bilgilerinden çok faydalandım.Ona sora sora kümeslerime nipelli damla sulama sistemi yaptım ve şimdide çok memnunum.Ben akşam 23.00 saatlerindede aradım hatta bir keresinde de yatmıştı.Ben arayınca yatağından kalktı ve sorularımı yanıtladı.Sağolsun hiçbir terslemesine hatta kaba konuşmasına rastlamadım.Hatta çok kibar, hoşgörülü, güleryüzlü ve hoşsohbet bir şahsiyet kendileri. Sülün_11 arkadaşım bana kalırsa Arif Abiyle bir kez daha görüş derim.Bence bir yanlış anlaşılma olmuştur.Bu arada siteye kötü bir girişte yapsan bu hatanı düzelteceğini düşünüyorum.Hatasız kul olmazmış.Zaten hata değilde yanlış anlaşılma gibi geliyor bana.Neyse, Sülün_11 arkadaşım aramıza hoş geldin.Tüm hepsievcil dostlarının yeni sezonlarının iyi geçmesi dileğimle.Sağlıcakla kalınız.

img

mp

17 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

önce bu tartışmanın bu başlık altında olmaması gerektiği kanatindeyim.kemal arkadaşım sezarın hakını sezara vermiş teşekkür ederim.kapadokyalı ismet senin mks kafes ile ticaretin çok ve bu işide bayağı bir kapasiteli yapıyorsun tabiki neyin ne olduğunu biliyorsun,yılmaz başkan suları bir çalkaladılar makinelerin hepsini biz alalım yüksek fiyata satalım diye fakat yüz bulamadılar araya adam soktular ıhı olmadı fakat bu esnada beni seven yada bana güvenen dostların hepsi para yolayalım dedi sağolsunlar yılmaz aşağıdaki otomatik kuluçka başlıklı yazıda bazı referanslara değindim bunlar form harici referanslar bu yazdığım telefon numaraları ve isimleri belki tanıyo olabilir arkadaşlarım referans olarak yazdım.emrah sağolasın tabiki bende yazmıştım beni tanıyanlar cevabını verir diye,gelelim ajnan arkadaşa daha önce jelibom rumuzlu kazım necmi arkadaşım benim esnaflığımla ilgili bir yazı yazmıştı,yılmaz başkanda referans olarak kendi kimliğini ortaya koymuş çalıştığı dairenin telefon numarasını vermişti mks ile alışveriş yapmak isteyenlere çok duygulandım hayatımdaki önemli bir kesiti benim için necminin yazısı yılmaz başkanın referans olması sağolsunlar bir de sen burada yazmışsın ikinci kesitte senin yazın oldu benim yaşamımda sağol ajnan teşekkür ederim formda ilk yazında mks yi tek kelimeyle anlatmışsın kemal, kazım,yılmaz ve emrah gibi kitabın ortasından konuşmuşsun sağolasın....

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

Sülün_11 arkadaşım heralde yanlış numara aradı. ben zannetmiyorum arif girgin yada mks kafes ailesinden biriyle görüştüğünü...ben kafama takılan herşeyi soruyorum. bugüne kadar ne terslendim nede olumsuz bir cevap aldım. teşekkürler arif abi

sewgili arkadaslar siz haklısınız burada herkezden özür diliyorum arif beyi tanımadıgım için öyle konusmustum sayenızde tanıdım dıyebılırım ortada yanlis anlasılma olmustur saygılarımla ewcilli günler gecirmek dilegiyle....

img

sülün_11

16 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sülün_11 ortaya bir laf attın sanki sadece bu lafı söyleyim diye üye olmayada kalkmışsın.bu kadar dost sana cevap yazdı şayet sen bir şey anlamadıysan ben sana söyleyecek bir şey bulamıyorum.demekki hatanı anladın yüzünde tutmuyor ondan cevapta yazamıyorsun.senin bu tüm yazılanları okuduğunuda biliyorum. insanları tanımadan yadırgama. sevgili dostlar bizler ARİF BEY Dostumuzu biliyor-tanıyor ve saygı duyuyoruz. saygılar

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sülün 11 arkadaşım şimdi aramıza hoş geldin... benim telefon trafiğim çok yüksek imalatcıyım imalat kolay değil yüzlerce ayrı malzemeyi bir araya getirip bir ürün çıkarıyorsunuz piyasada satıp yerine teslim edinceye kadar mesuliyetiniz var bazen yetişmiyor aksıyor bulunduğum yer küçük bir ilçe kargo şubesi 1 tane merkez 40 km uzaklıkta anlaşmalı olduğum kargo haftada 1 kez geliyor sevkiyat kendimi bildim bileli aksak gider aksar müşteriye izah etmek zor çünkü parasını yatırmış malını bekliyor haklı bunun yanısıra bazen bıldırcının uçup uçmadığını,kuluçka makinesinin aylık kaç litre su harcadığı gibi sorularıda gayet tevazuhla karşılamış ve elimden geldiği kadar cevaplamış biriyim yurt geneline kafes ve kuluçka makinesi satarım ayrıca canlı hayvan ve yumurta yolarım sadece çiftlikte 5 kişi canlı hayvan ve yumurta işiyle uğraşır konya iklimleme tesislerindede 10 kişi çift vardiya olarak makine imalatıyla uğraşır bu yoğun mesaide bende hata yapmış hatalı konuşmuş olabilirim ama hata insanlara mahsustur insanlar beşeridir hata yapar ama bence bu hatayı dosta kapatmak düşer dosta dostça yüzüne eleştirmek düşer.aramız hoş geldin sülün 11 bereketli günler dilerim.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

Degerli Evcil dostları DENİZLİ deki ÖMER KARAAĞAÇ ı çok övüyorsunuz çok güzel saygı duyarım ama ondan alış-veriş yapan hayvan alan arkadasları bir arayın da o insanların başına neler geldi bir sorun.... ARİF ABİYE,MURAT PETEK VE KEMAL UYGUR KARDEŞİME SELAM OLSUN... SAYGILAR...

img

cem061

16 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ