Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KANATLI SEKTÖRÜNDEKİ İSİMSİZ FABRİKATÖR !!! - 3.sayfa

denizli çal ilçesinde ömer karaağaç adlı arkadaşımıza kuluçka makinesi sattım kendisiyle bir kaç kez telefonda konuşmuştuk vede ortak tanıdıklarımız vardı makineyi teslim etme sebebiyle bende kendisini ziyarete gittim ama gördüğüm karşısında şaşkına döndüm. burası sanki bir kanatlı hayvan fabrikasıydı aşağı yukarı 50 ye yakın çeşit kanatlı hayvanlar toplam 400_500 adet hepsi ayrı barınaklarda ve çok sağlıklı şekilde korunmakta ve tüm kanatlılar orjinal saf ırk ömer arkadaşımız yetiştirdiği tüm kanatlı cinsleri otobüs ile yollama imkanı olduğunu ve şimdiye kadar başta denizli olmak üzere bir çok il ve ilçeye çeşitli kanatlıları yollayan ömer arkadaşımız artık 500 tavuk yumurta kapasiteli makinemiz ile daha çok üretim yapacak ve biz hayvanseverlere hakiki orjinal ırk kanatlılar alma imkanı sunacak ben burada üretiği bir kaç çeşidin resmini sizlerle paylaşmak istedim orjinal ırk almak isteyen arkadaşlar kendisiyle irtibata geçmelerinide tavsiye ederim.herkese bereketli günler dilerim.

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili sülün_11 dostum... hatasını kabullenmek erdemliktir.hatayıda affetmek bence daha büyük bir erdemliktir. aramıza hoş geldin...

img

bahtiyar02

20 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın cem_61 kardeşim bu başlıkta ben sadece denizlinin küçük bir kasabasında hatta çok küçük bir köyünde çok çeşitli ve orjinal ırk kanatlıların yetişmesi hakkında duyduğum memnuniyetle ilgili bir yazı yazdım formda tabiki alışverişlerde hata olabilir bence hatalar devam ediyorsa farklı bir kişisel özelliktir hatalar düzeliyorsa oda başarıdır cem kardeşim buradanda trabzona ve tüm karadenizli arkadaşlara selamlar saygılar bereketli günler dilerim

img

arifgirgin

16 yıl 8 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arif abi lafım sana degil.....sadece insanların bişeyleri anlamasını ve bilmesini istedim abi... ilgine alakana saolasın abim...

img

cem061

16 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ