Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KEKLİK YUMURTASI SATIŞI
MRB SEVGİLİ HAYVAN DOSTLARI BU SEZONKİ KEKLİK YUMURTA KAYITLARI BAŞLADI ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞİMDİDEN KAYIT YAPTIRSINLAR KARIŞIKLIK OLMAMASI VE SİZLERİNDE MADUR OLMAMASI İÇİN BU ŞEKİLDE YAPMAKTA FAYDA GÖRDÜK HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM iletişim CEP:0 532 251 92 19 KAYIT İÇİN PARA ALINMAMAKTADIR
mrb ekol kardeş yerin nerde benimkisi gebze birde yumurtanın tanesi kaça hayırlı satışlar
mrb keklikçi kardeş yerim denizlide yumurta fiyatı henüz belli değil sezonda belli olur istediğin kadar verebilirim aslında keklikçi olan sensin ama
adıyamaana kargo ile yollaya bilir misin. msn adresımı yazıyorum görüşelim.. [email protected]
Arkadaşlar 20-25 adet Döllü keklik yumurtasına ihtiyacım var. msn adresimden lütfen görüşelim. [email protected]
arkadaşım merhaba kac paraya verecenı yazsana at ile devemı yarım tanesıne 5 10 ytl cekersen ne olacak
Bende isterim )) Selam aleykum !!! Bizide sıraya al ekol kardeş.Yumurta sırasına.nekadar cok olursa okadar iyi olur. Teşekkurler simdiden...
malik kardeş şu an istediğin kadar yumurta verebilirim tanesi 5tl kargoyla gönderiyorum istiyorsan irtibata geç 0 542 374 5157
ekol 20 kardeşim ben aranızda çok yeniyim, ben tam otomatik kuluçka makinası yaptım,ve randıman olarak ta 250 adet tavuk yumurtasından 192 adet civ civ aldım ,esas konu şu banada keklik yumurtası lazım 50 adet kadar peki kargoyla gönderiyorum diyorsun kargoda yumurtalar sallantı yapmazlarmı? bence çokta saglıklı bir uygulama degil diye düşünüyorum, ben almaya karar verdigim zaman,,sizin memlekete gelip birebir görüşmeyi düşünüyorum, tabiki sizcede uygun olursa ,,lutfen bana bilgi verin :[email protected]: dan ulaşabilirsiniz teşekkür ederim SELAMLAR
EKOL SANA KİMSE GÜVENMİYOR DÜVENMESİN PARASINI ALIRSIN YA EKSİK YUMURTA YOLLARSIN YADA A DÖLSÜZLERİ GÖNDERİRSİN. HERKES BUNU BİLİYOR AMA YİNEDE YENİ GİRENLERİN HABERİ OLSUN HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM