Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KEKLİK YUMURTASI SATIŞI - 2.sayfa

MRB SEVGİLİ HAYVAN DOSTLARI BU SEZONKİ KEKLİK YUMURTA KAYITLARI BAŞLADI ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞİMDİDEN KAYIT YAPTIRSINLAR KARIŞIKLIK OLMAMASI VE SİZLERİNDE MADUR OLMAMASI İÇİN BU ŞEKİLDE YAPMAKTA FAYDA GÖRDÜK HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM iletişim CEP:0 532 251 92 19 KAYIT İÇİN PARA ALINMAMAKTADIR

img

ekol20

16 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ONUR38 SENİ TANIYORUM CEVAP VERMİCEKTİM AMA OLSUN İSTEDİĞİNİ SÖYLEMEKTE SELBESTSİN HERKES GÜVENMİYOR DEMİŞSİN HERKES SEN OLUYON GALİBA NEYSE BEN SEN GİBİ YAKLAŞIK 600 KİŞİYLE ÇALIŞIYORUM SEN KALKMIŞSIN NE DİYON OLABİLİR YANLIŞ SAYMIŞIMDIR EKSİK OLMUŞTUR GERÇİ HEP BİR KAÇ FAZLA KOYUYORUM AMA OLMUŞTUR DÖLSÜZ YUMURTA DİYON BEN AYNI YUMURTALARDAN KENDİMDE ÇIKARIYOM ÖYLE OLSA BENDE ÇIKARAMAM ONUDA GEÇTİM 3 KURUŞ İÇİN NİYE MİLLETİ KANDIRAM BENİ BİLEN BİLİR TELEFONUNU VE KİM OLDUĞUNU YAZ VARSA Bİ HATAMIZ TELAFİ EDERİZ KİMSEYE BORÇLU KALMAK İSTEMEM

img

ekol20

16 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ekol kardeş cevabında aynı yumurtayı bende çıkarıom diyorsun.yalan sölüyosun gönderdiğin 30 adet keklik yumurtasından sadece 4 tanesi çıkıyor. biliyorum kekliğin ilk yumurtaları dölsüz olur sen bana bunları gönderdin o zaman neden sen çıkarmaddın bunları bana gönderdin tam döllüler kendine dölsüzler müşteriye.600 kişiyle çalışıom demişsin buda yalan güzel kardeş,600 kişiyle çalışan 3-5 yumurtaya tenezül etmez ya göndermez yada döllü yumurta gönderir. bir de kimse senin oyuncağın.parasını yatırdığım döllü yumurtaların akibetini sormak için aradığımda cevap vermeme ve şu an meşgulüm daha sonra ara demek adabtan değil benim bildiğim belki 1 sefer olur ama en az 10 sefer arattırıp kendini ondan sonra cevap vermeme huyu var. yumurta istediğimden eksik geliyor anlamadım nasıl yanlış sayyorsun sen işini böyle yapıyorsun neyse bu cevabı yazmıcaktım sana ama kanatlı meraklı insanlar zor durumda kalmasın.birde borcum varsa deyip telafü edeyim deniyor önce müsait ol telefona bak:)) yaşayan başına gelen bilir günah çıkarmak herkesin işi değil sen beceriyorsun... herkese selamlar

img

onur38

15 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ