Kanatlı Kümes Hayvanları

BEDAVA KULUÇKA MAKİNASI
SEVGİLİ ARKADAŞLAR KULUÇKA MAKİNALARINA HİÇ BOŞUNA PARA HARCAMAYIN.LÜTFEN BİR BUZ DOLABI TAMİRCİSİNE GİDİN.BUZ DOLABINDAN KULUÇKA MAKİNASI YAPMAK İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN.ONLARIN HEPSİ BİLİYOR ZATEN.BOY BOY HURDA DOLAPLARDAN KENDİNİZE UYGUN OLANI SEÇİN 5 LİRA 10 LİRA EN FAZLA 15 OLSUN HADİ.DOLAPÇI ARKADAŞLAR İÇİNE TERMOSTAD,RESİSTANS,FAN VE HEMDE DİJİTAL TERMOMETRE TAKIYORLAR.ORTALAMA 500 YUMURTA ÇIKIMLI HEMDE HEMDE DİJİTAL KULUÇKA MAKİNANIZ OLSUN HEMDE SADECE EN FAZLA 100 LİRAYA. HEPİNİZE SAYGILAR.

slm beni arayın 🔒 Üyelere Özel ben almak istiyorum

obscure_06 yazdı :
El yapımı kuluçka makinesi isteyen olursa tam otomatik 2 saatte 1 45 derece acıyla dönme özelliği dijital termostat vsvs herşeyi var 175.00tl ye ankara içine verebilriim

benim kendi yaptığım 350 yumurtalık buz dolabından makinem var tavuk,ördek,keklik,kaz civcivi cıkardım randıman %90 oranında her şeyi otomatik saatte bir 45 derece dönteriyor ısı kontrol paneli vesaire parçaları bir numaradır rafları özel yaptırdım ve her türlü yumurtaya uyumlu civciv işini ticari olarak yapma başladığım için 2000 yumurtalık bir makine yapmayı düşünüyorum alanşimdiden hayrını görsün gelep yeriden görebilirsiniz fiyatı 900 TL DİR.FİYATI KESİNLİKLE PAHALI DEĞIL ÇÜNKÜ ÖRDEKLE TEK ÇIKIMDA KENDİNİ AMORTİ EDİYOR.İstiyen olursa yüz yumurtalak makinamda var tek sezon kullandım.onun fiyatı 300 tl kemdim 700 tl ye aldım daha garantili yerim adıyaman samsat isteyene gönderilir isteyene yenisi yapılır.gms 🔒 Üyelere Özel sahibinden com da 127284265 numaralı ilanımda n baka bilirsiniz

suphi06 yazdı :

slm yardımcı olurmusun hazır makinlarla aynı işi görürmü bende yapabilirmiyim.şimdiden tşekkürler

karakus yazdı :
ben yaptım on numara oldu.şimdi daha büyüğünü kola dolabından yapıcam.içide gözükür daha göze hoş gelir.

sadece otomatik raf panel ,nem cihazı ,fan vb fiyatı 500tlgeçiyor işçilik hariç tabi iyi olmasını istiyorsan dandik bir şey dediğin gibi belki olur   benim kendi yaptığım 350 yumurtalık buz dolabından makinem var tavuk,ördek,keklik,kaz civcivi cıkardım randıman %90 oranında her şeyi otomatik saatte bir 45 derece dönteriyor ısı kontrol paneli vesaire parçaları bir numaradır rafları özel yaptırdım ve her türlü yumurtaya uyumlu civciv işini ticari olarak yapma başladığım için 2000 yumurtalık bir makine yapmayı düşünüyorum alanşimdiden hayrını görsün gelep yeriden görebilirsiniz fiyatı 900 TL DİR.FİYATI KESİNLİKLE PAHALI DEĞIL ÇÜNKÜ ÖRDEKLE TEK ÇIKIMDA KENDİNİ AMORTİ EDİYOR.İstiyen olursa yüz yumurtalak makinamda var tek sezon kullandım.onun fiyatı 300 tl kemdim 700 tl ye aldım daha garantili yerim adıyaman samsat isteyene gönderilir isteyene yenisi yapılır.gms 🔒 Üyelere Özel sahibinden com da 127284265 numaralı ilanımda n baka bilirsiniz

hakan2012 yazdı :

slm beni arayın 🔒 Üyelere Özel ben almak istiyorum

obscure_06 yazdı :
El yapımı kuluçka makinesi isteyen olursa tam otomatik 2 saatte 1 45 derece acıyla dönme özelliği dijital termostat vsvs herşeyi var 175.00tl ye ankara içine verebilriim

selamun aleyküm  ben ömer ipek ankara itfaiyesinde çalışıyorum. kuluçka makinası lazım beni bi ararsan sevinirim 🔒 Üyelere Özel

obscure_06 yazdı :

bahtiyar02 yazdı :
merhaba because80 malzemeyi yazmışsın çok güzel birde yapımını açıklaya bilirsen çok daha iyi olacağı kanısındayım saygıl
Bahtiyar kardes bana tlf numarane versene yada beni caldir ben arayayım 🔒 Üyelere Özel saygilar

Slm ben omer bende ddlaptan yap make is it yorum ama nasil yapami bilmiyorum lutfen bana biriniz anla tan bi arkadas yardim ci olsun 🔒 Üyelere Özel

Hocam bu makinelerden varsa almak isterim

catlak05 yazdı :
hertürlü yumurtayı cıkartmakta bu tür makinalar bizde var buzdolabından dahi değil kontraplaktan yapılma

Sen heralde besleme yapmiyosun arkadasim bu hayvanlar uretim oldugu icin kuluckaya yatmazlar sadece yumurtlarlar o yuzden kulucka makinasi sart kardesim

ben.iskenderundayim gonderirisennotobusle.felan sevinirim numaramda 🔒 Üyelere Özel beklerin parasinida veririm

Because80 bilginiz için teşekkür ederim ana kuluçka makinasının resmini atabilirmisiniz 

because80 yazdı :
seninkide hoş bir fikir tüm evcil sevenler benimde kardeşimdir.ama bende dolaptan yapma 5 tane kuluçka var. ve aylık bu beş dolaotan 2000(ikibin)civciv alıyorum hemde senelerdir.:)

Yanıtlamak için giriş yapın