Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

yumurtalarıma yardım edin

arkadaşlar tavuğum gurk düşmediği için yumurtaları çıkartamadım bi kaç gündür yumurtladıktan sonra yumurtası kaybolmaya başladı bende elimdekileri çıkarmak istiyorum. k.çekmecede kuluçka makinesi olan varsa bedeli nekadarsa 7 yumurtamı çıkartmak istiyorum lütfen yardım edin .yumurtalarım boşa gitmesin

img

_rmzna_

16 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence o yumurtaları folluktan alma, bırak yumurtladıgı kadar yumurtlasın sonra kuluçkaya yatacaktır emin ol, ayrıca havalar soğuk oldugu için bozulma gibi bir derdin de olmaz ,

img

mesut_e

17 yıl 9 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu mevsim yumurtaların döl oranı çok düşüktür. yumurtaların % 50 si dölsüzdür.Şu an döllü yumurta mevsimi değil mart ayından sonra yumurtalarınıza gurk tavuk arayın.

img

rahmanakcay

20 yıl 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım orjinal hint ise yumurtalarını makinemde cıkarabilirim yavrulardan bir çiftini almak kosuluyla ankaradayım bilgin olsun

img

obscure_06

16 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım güneşlideyim şuan makina çalışıyor getir koyalım ama neçıkarsa o rahman abinin dediği gibi yumurta dölsüz çıkarsa karışmam. ömer 0535 433 66 48

abi bi çift başka tavuk olmadığından döl oranı fazla değilmidir?

img

_rmzna_

ÖZEL MESAJ

ömer 0535 433 66 48 güneşli ara yardımcı olmaya çalışayım.

mesut abi dediğin gibi yaptım yumurtaların hepsini follukta bıraktım bi 10 20 dk yatıyor sonra kalkıyor bende aldım hepsini yatıp kalka bozar diye tek bitane bıraktım

img

_rmzna_

ÖZEL MESAJ

anladım iş olsun diye yazıyorsunuz her halde yardım istiyorsunuz edelim diyoruz cevap tenezülünde bile bulun muyorsunuz yardım teklifim geçerliliğini yitirmiştir teşekkür ederim.

matratork abi ister koydur ister koydurma ama bana burda doğal yolla kulçka yatırma yönteminden bahsetmiş mesıt abi. ayrıca ben senin sondan 2. cevabını görmedim yapacaksan bi iyilik yap he iyilik yapıcam diyede bana burada sitem yapamazsın.iyliğinin karşılığınıda ayrıca alacaktın. galiba bi yanlış anlaşılma olmuş .sen bana yardım etmek için cevap yazdın ve bende heralde cevabına karşılık vermek zorundayım bi saygızızlık yapmam.

img

_rmzna_

ÖZEL MESAJ