Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

yumurtalarıma yardım edin - 2.sayfa

arkadaşlar tavuğum gurk düşmediği için yumurtaları çıkartamadım bi kaç gündür yumurtladıktan sonra yumurtası kaybolmaya başladı bende elimdekileri çıkarmak istiyorum. k.çekmecede kuluçka makinesi olan varsa bedeli nekadarsa 7 yumurtamı çıkartmak istiyorum lütfen yardım edin .yumurtalarım boşa gitmesin

img

_rmzna_

16 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tamam kardeşim birine kızdımıştım istemeyerek sana yüklendim kusuruma bakma ben genelde yardım ettiğim kişilerden karşılık almam ama bazen çok istediğim bir hayvanın yumurtasını getiriyorlar o zaman üç aşa beş yukarı anlaşıp alıyoruz makinaya koymak için birşey istemedim bugüne kadar kimseden yanlış anlama için tekrar özür dilerim.

bence yumurtaları alma, 20 dak üstünde yatmasından bişey olmuyor (ben denedim),yumurta çok olunca daha çok kuluçka oluyorlar,ayrıca folluga çok mudahale etme eger tavuk huzursuz olursa asıl o zaman kuluckaya yatmayabılır(hatta follugu daha gizli bir ortam haline getirmeye bak kendini rahat hissetsin .akışına bırak o yolunu bulur :)

img

mesut_e

17 yıl 9 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

rmzna arkadaş , tavuk konusunda mesut_e nin dediklerini uygulayabilirsin o konuda gayet tecrübelidir.

img

mogli

18 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cevaplarınız için herkeze teşekkürler

img

_rmzna_

16 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaslar ben yenı bosnada oturuyorum yanı ist aranızda keklıkten anlıyan var ltf yardım edın bunlar ötmuyor [email protected]

slm kardeşim tavugun hintse hiç elleme follugunda karanlık gizli bi yer olsun hin tavugu çabuk yatar senede 4 5 defa yatar yeterki hayvan huzursuz olmasın sakında yatarken hayvanı elleme o yatar yatmazsa en iyi gurk tavugu hintten olur birtane almanı dilerim hiç sorun yaşamazsın ben kocaelindeyim burda olsaydın kuluçka makinemde hiç karşılıksız gel koy derdim genede gelebilirsen getir yumurtalarını hepsi senin olsun benim yumurtlar çıkacak nasıl olsa seninkilerde yanında çıksın