Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Kalite Hint tavuğu olan....... - 2.sayfa

500 TL üstünde kalite Hint tavuğu olan varsa benim 2 horozla çiftleştirmek için anlaşalım. Yavruları paylaşırız. Kuluçka makinem de var. Adana-Mersin-Osmaniye tercih edilir.

img

necmi

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili necmi kardeşim.gençliğinin verdiği cesur yürekle yazmışsın.ben de 1965 yılından beri DENİZLİ HOROZ VE TAVUKLARINA ilgiliyim.yetiştirip kendimize en fazla 2 horoz 6 adet de tavuk bırakıyoruz.AMA BAŞKASINA GİTMESİN DİYE hiç birini kesip atmıyor veya yemiyoruz.başka meraklılar da EDİNSİN DİYE ÇABALIYORUZ.her sene olduğu gibi bu 2009 yılı için de evcil meraklılarına DENİZLİ HOROZU VE TAVUĞU edindirmek için uğraş vermekteyiz.bence bencilliğe gerek yok.kesme. bu işe gönül vermiş meraklıları da düşünmek lazım diye yazdım.sakın alınma ve gücenme bu benim şahsi fikrim.TÜM MERAKLILAR DA EN İYİSİNE LAYIKTIR.saygılarımla denizlici

img

denizlici

16 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SEVGİLİ MESUT KARDEŞİM.2 HİNT HOROZ TAVUKLARA BİNMEYE BAŞLAYINCAYA KADAR KARDEŞÇE DURURLAR.AMA BİRİ TAVUĞU EŞLEMEYE BAŞLAYINCA DİĞERİ KISKANIR VE KAVGAYA BAŞLARLAR.OLAY BU SATTTEN SONRA AYIRMAK LAZIM. BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

img

denizlici

ÖZEL MESAJ

( sevgili necmi kardeşim.gençliğinin verdiği cesur yürekle yazmışsın.ben de 1965 yılından beri DENİZLİ HOROZ VE TAVUKLARINA ilgiliyim.yetiştirip kendimize en fazla 2 horoz 6 adet de tavuk bırakıyoruz.AMA BAŞKASINA GİTMESİN DİYE hiç birini kesip atmıyor veya yemiyoruz.başka meraklılar da EDİNSİN DİYE ÇABALIYORUZ.her sene olduğu gibi bu 2009 yılı için de evcil meraklılarına DENİZLİ HOROZU VE TAVUĞU edindirmek için uğraş vermekteyiz.bence bencilliğe gerek yok.kesme. bu işe gönül vermiş meraklıları da düşünmek lazım diye yazdım.sakın alınma ve gücenme bu benim şahsi fikrim.TÜM MERAKLILAR DA EN İYİSİNE LAYIKTIR.saygılarımla denizlici ) NE KADAR GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ TEBRİKLER VE TEŞEKKÜRLER...

img

adanali

16 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SAYIN ADANALİ KARDEŞİM.BİR BÜYÜĞÜNÜZ VE EMEKLİ BANKA MÜDÜRÜ ABİNİZ OLARAK BU YAZIMDAKİ FİKRİME KATILIMIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.SEVGİLİ NECMİ KARDEŞİMİZ DE BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ TARTMIŞTIR DİLİYORUM.HEPİMİZ EVCİL SEVERLER OLARAK BİRBİRİMİZE EDİNDİRMEK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ.TÜM KANATLI SEVER DOSTLARA SELAMLAR OLSUN.BOL EVCİLLİ GÜNLER DİLEĞİMLE. denizlici AHMET ORHAN

img

denizlici

ÖZEL MESAJ

Sayın denizlici abicim bende 35 yaşındayım ve Ankara da köyde ikamet ediyorum. sizden ve necmi arkadaşımdan ricam; çünkü her iki horoz cinsininde meraklısıyım(DENİZLİ NİN SESİ ELBETTE, HİNT İNDE GÖRÜNÜŞÜ) VE ÇOK GÜZEL KULUÇKAYA YATIYORLAR:D sizden ricam irtibata geçsek bana birer çift yollasanız. eğer sizler için fazla külfetli olmazsa tabiki.. saygılar savaş.. 05355297665 isterseniz bende size çıkacak olan beyaz hindi yavruları yollayabilirim. nasıl olur bilmemde oldukca narindirler:)

img

manken-m

21 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayınSAVAŞ/MANKAN--KARDEŞİM.BEN TÜM MERAKLI KARDEŞLERİME YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.ŞU AN ELİMDE DAMIZLIK OLARAK 1 DENİZLİ HOROZUM VE 5 ADET DE DENİZLİ TAVUĞUM VARDIR.20 ADET CİVCİV İM VARKEN BUGÜN 8 ADET DAHA DENİZLİ CİVCİVİM ÇILTI. ŞU AN 28 ADET DENİZLİ CİVCİVİM VARDIR. SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİME BÜYÜTÜP VEREBİLİRİM.NEDEN OLMASIN. BEN MERAKLILARA GÖNLÜMÜ VE KALBİMİ AÇTIM.SİZLER İÇİN YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM. HERKES EDİNSİN.BAK DENİZLİ HOROZU NASIL KALIN VE UZUN ÖTERMİŞ TÜRKİYEM DUYSUN.EN İYİ RAMAR İDDİA EDİYORUM BENDE. MERAKLILAR İSTERLERSE SAKARYA YA GELİP GÖREBİLİRLER.BOYLU..BÜYÜK İBİK VE SAKALLI. TAVUKLAR DA AYNI. UZUN GAGALI-YÜKSEK AYAKLI. KARAGÖZ VE SÜRMELİ GÖZLÜ. DAHA NE OLSUN.BOL EVCİLLİ GÜNLER

img

denizlici

ÖZEL MESAJ

sevgili arkadaşlar hint beslemek başka ırklara benzemez iyi horoz 3 milyara 5 milyara dövüşüyor ve aynı zamanda 3 milyar 5 milyara hatta daha fazlasına satılabiliyor iyi ırka sahip olan biri 1 milyara bir feriği satmaz keser yer çünkü o ferikten bir horoz çıkar onun horozunu dövebilir rakiplerinin eline geçebilir ben 3 milyara horoz alayım kızınıda bir arkadaşıma hediye edeyim veya az bir paraya satayım oda bi yavru alsın 5 milyara satsın bana rakip olsun onun için bu camiada kimse iyi kanın başkasına geçmesini istemez keser atar ama damızlığını kimseye geçirmez bu durumu herkes anlayamıyor olabilir ama horozcular anlar

img

emelemel

18 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tamam abicim.. biribirimizle irtibatta olursak sevinirim.. yarın köye gidecem sizden iyi olmasın abimin birine 10 tane köy tavuğu verecem.. nasılsa 1 ay sonra ortalık anasının peşinde 10larca civciv ile dolar::DD herkese bereketli bi bahar dilerim...

img

manken-m

21 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ