Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

YABAN ÖRDEK DİŞİSİ TAKAS OLUR SATILMAZ

ARKADAŞIM HAYVANLARI SEVDİGİMİ BİLDİGİ İÇİN BANA GETİRDİ 1 ADET YESİLBAŞ ÖRDEK DİŞİSİ ÇOK SAGLIKLI BİR O KADARDA ŞİRİN BEN ÖRDEKLERLE İLGİLENMİYORUM O NEDENLE DİŞİ KEKLİK YADA HALKALI SÜLÜN DİŞİSİ İLE TAKAS EDECEGİM ELDEN TESLİM YER İSTANBUL BEYLERBEYİ TEL.:05343370233 HEPİNİZE BOL EVCİLLİ SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.

img

beylerbeyli

16 yıl 11 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BİR ÇİFT İSPENÇ İLE TAKAS OLUR

img

beylerbeyli

ÖZEL MESAJ

arkadaşım gel ben sana 10 liradan ördek vereyim sen demişsin bir çift ispençe karşılık veriyorum senin ispenç fiyatlarından haberin yok galiba ben bir ispenç parasına 5 tane yabani ördek alırım lütfen piyasayı araştırıp öyle ilan verelim tam olarak senin niyetini anlayamadım ben kal sağlıcakla

img

karamann

18 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın KARAMANN arkadaşım.beylerbeyli arkadaşım belki senden daha iyi biliyordur piuasayı ama alan razı satan razı olursa niye olmasın.sen de ispenç fiyatlarını uçurmuşsun.onun yeşilbaşı belki de çok iyşdir. saygılar. denizlici

img

denizlici

16 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

karamann, selamlar ben bu işin ticaretini yapmıyorum. satanlarında fiyatlarını aşagı yukarı biliyorum,satıcılara bol kazançlı,evcilli,çıkımlı,saglıklı günler dilerim. telefon numaranı bırakırsan ördek ihtiyacım olursa sizi rahatsız ederim selamlar

img

beylerbeyli

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşlar ben burada tartışmak yerine tanışmak, bilgi alışverişinde bulunmak adına yazdım siz ördekçiyseniz bu yaban ördegini size ücretsiz seveseve verebilirim sözlerimde çok samimi ve ciddiyim.denizlici arkadaşımada ayrıca görüşleri için teşekkür ederim.bu arada kimin yaşı ne olursa olsun karşısındakini kırmak adına degil uyarmak adına cevap yazarsanız her şey daha güzel olur kanısındayım. hepinize bol evcilli saglıklı günler dilerim.

img

beylerbeyli

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar selamlar ördegimi beykoz mahmut şevket paşa köyünde bir arkadaşla dişi sülünle takas yaptım ilginenen mesajımı okuyan bütün arkadaşlara teşekkür bol evcilli saglıklı günler dilerim.

img

beylerbeyli

ÖZEL MESAJ

sayın KARAMANN...özgür kardeşim.beylerbeyli benim toprağım.o da sakaryalı ama onunla senin kadar görüşme yapmadım.sen benim DENİZLİ HOROZUMA attığın kırma sözünü.nerdeyse ona da atıyorsun.yapma böyle.bu sitede öyle arkadaşlıklar kuruldu ki çamur atmakla bu iş olmaz.bana ben BİLGİSAYARDAN ANLAMAM DEDİN YA.nasıl oluyor da bu siteye yazı yazıyorsun o zaman.bu sitede alan razı.satan razı olduktan sonra FİAT konusu önemli değildir.hepimiz EVCİL SEVER DOTLAR OLALIM.böyle daha güzel.hoşçakal özgür kardeşim.KARAMANN.beylerbeyli YE DE SELAMLAR

img

denizlici

ÖZEL MESAJ

usta ben sana özeldende yazdım senin tavukların kırma burda herkesin önündede bunu sölüyorum sen çok güveniyorsun tavuklarına ama kırma bunda kızmaya parlamaya hemen karşı atak yapmaya gerek yok ben sen rendice olmayasın diye sana özelden sadece bir uyarı olsun diye tavukların kırma dedim anlamadığın için sadece bir uyarı yaptım ama sen bunu kendine takıntı yaptın kırmaysa kırma tavukların dünyanın sonu deilya ya neden bu kadar kızıyorsun onu anlamadım sağlığına zarar yaşını almışın sonuçta hade kal sağlıcakla özgür ben

img

karamann

18 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili KARAMAN-özgür kardeşim.sen KOYUN-KUZU satmıyormusun.sen ancak KÜÇÜKBAŞ VE BÜYÜKBAŞ HAYVANLARDAN anlarsın.HAYVAN ÇOBANI ne anlar KÜMES HAYVANINDAN ve KANATLILARDAN.elinde silah YABANİ ÖRDEKLERLE AV YAPMAYA GİDİYORSUN.SEN ANCAK KANATLI hayvanları öldürmesini bilirsin.bizler bu sitede BÜYÜTMESİNİ.HERKESE EDİNDİRMEYİ severiz.HERKESE KIRMA DİYE ÇAMUR ATIYORSUN.ELİNDE varsa benim HAYVANLARIM GİBİ HAKİKİ OLANI koy bu siteye de görelim.veya KANATLISEVERLERİN karşısına koyalım.onlar karar versinler.ÇAMUR AT İZİ KALSIN DERLER ATA SÖZÜNÜ UNUTMA.çamur atma ne olur.varsa sende görelim ne olur.selametle

img

denizlici

ÖZEL MESAJ