Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
YABAN ÖRDEK DİŞİSİ TAKAS OLUR SATILMAZ - 2.sayfa
ARKADAŞIM HAYVANLARI SEVDİGİMİ BİLDİGİ İÇİN BANA GETİRDİ 1 ADET YESİLBAŞ ÖRDEK DİŞİSİ ÇOK SAGLIKLI BİR O KADARDA ŞİRİN BEN ÖRDEKLERLE İLGİLENMİYORUM O NEDENLE DİŞİ KEKLİK YADA HALKALI SÜLÜN DİŞİSİ İLE TAKAS EDECEGİM ELDEN TESLİM YER İSTANBUL BEYLERBEYİ TEL.:05343370233 HEPİNİZE BOL EVCİLLİ SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM.
Sayın KARAMANN nickli arkadaş,evvela bir hayvanın kırma olup olmadığı resimle çok zor anlaşılır;hatta anlaşılmaz.İkincisi ben Denizli`liyim.Yıllardır denizli horozu beslerim.Ahmet orhan bey`in horozları gayet saf denizlidir.23-25 sn. öten bir horoz kırma oluyorsa böyle kırma horoza can kurban.Denizli`den bile gelip Ahmet beyden horoz alıyorlarsa düşünmek lazım.Bilmeden eleştirmek kıskançlık ve cehalet ürünüdür.Bir diğer husus 10 tl`ye yaban ördeği varsa ben 20 tane acil istiyorum.selametle...
arkadaşlar hepinize selamlar bana cevap hakkı dogmadı fakat buradaki atışmalar sürtüşmeler hiç hoş olmadıgını siz hayvan sever dostlar olarak bir birimize yapıcı,yol gösterici destekleyici yeni başlayan arkadaşlara örnek olmaya davet ederken hepinize bol evcilli sağlıklı günler dilerim.