Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
denizli horozu
Denizliliyim elimizde çok sayıda denizli horozu ve civcivi var hepsi tamamen saf ırk damızlıkları denizli üretim çiftliğinden geldi...ayrıca çok sayıda bıldırcın mevcut yumurta, civciv yada horoz almak isteyen varsa bıldırcınlar ve horozlar satılıktır
değerli kardeşim üniali.aramıza hoş geldiniz.ben de bir denizli sever olarak sana bol ve hayırlı satışlar dilerim.benim de elimde çok değerli DENİZLİ HOROZU-TAVUKLARI ve CİVCİVLERİ var.meraklı dostlarımıza edindirmek için üretim yapmaktayım.yumurta satışım da vardır.bol evcilli günler kardeşim.
çok teşekür ederim abi sağol... benden büyük olduğunu düsünerek abi diyorum ben üniversite 1.sınıf ögrencisiyimde:)
sevgili üniali kardeşim.evet senden büyüğüm.emekli banka müdürüyüm.DENİZLİ merakım senin yaşlarında başlamıştı.bu bir sevda oldu içimde.memuriyet süresince yapamadım ama 1998 de emekli olunca hemen başladım ve 11 yıldır denizli horoz.tavuk.civciv üretmekteyim.bende senin gibi başka cins hayvanyoktur.saf ırk DENİZLİ üzerinde damar takibi yaparak bu güne kadar geldim.inşallah meraklılara da buradan yardımcı olmaya çalışıyorum.en iyiyi verebilmek amacıyla.sana bol evcilli günler dilerim.
selam Arkadaşlar ben afyondan osman bana yumurta gönderme şansınız varmı nekadar tanesi.Ben de saf ırk beslemek istiyorum. TEŞEKÜRLER!!! tel:0 535 875 67 17 tel 2 :0544 831 36 32 (hat aveadır) [email protected]
slm osman abi ben denizliliyim yumurta gönderebilirim tanesi 1.50tl kargo size ait uygunsa buraya yazın haberleşiriz yumurtalar saf ırk
Selam KArdeşim. Bana 1 tl den 20 tane yap bakalım telim var zaten sen yaz ben arayayım okeyleşelim.parayı nereye yatıracagım. konuşalım. TEŞEKÜRLER !!!
abi normal fiyatı 1.80 çiftlikte ben uygun olanı söyledim sana daha asağısı beni kurtarmaz
arkadaşlarr merhaba ben de denizli horozu bakıyorumm fakat değişik horozlarla ses kalitesini ve süresini artırmayı düşünüyorumm yumurta bende alabilirimm kuluçka makinam var. yerim adanada bende size gönderebilirim isterseniz yumurta görüşelim [email protected] adresimm eklerseniz sevinirim hayırlı günler
osman abi normal fiyat 1.80 çiftlikte ben sana en uygununu söyledim daha asağısı kurtarmaz