Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
denizli horozu - 2.sayfa
Denizliliyim elimizde çok sayıda denizli horozu ve civcivi var hepsi tamamen saf ırk damızlıkları denizli üretim çiftliğinden geldi...ayrıca çok sayıda bıldırcın mevcut yumurta, civciv yada horoz almak isteyen varsa bıldırcınlar ve horozlar satılıktır
osman abi zaten normal fiyatı 1.80 ben sana en uygununu söyledim daha asagısı kurtarmaz
ünali kardeş senden alış veriş etmek isteyenler nasıl itibart kurucak tel veya msn adresini yazarsan daha iyi olur.Fiyatlar da uygun kimileri 5tl istiyor.
abi ben zaten en uygun fiyatı verdim maksat herkes faydalansın ve saf ırk yayılsın msn [email protected] bana burdan ulasabilirsiniz saygılar :)
ünali kardeşim bana denizli horoz ve tavuk civcivleri birde büyük horoza ihtiyacım var küçüklerin ve büyüklerin fiyatı nekadar selamlar
abi bana civcivlerin fiyatını bildirirmisin 5 10 tane lazım 1 tanede yetişkin horoz ihtiyacım var
abi bana telefonunu bildirirsen sevinirim
ünali kardeş telefonunu bildirirsen sevinirim
abi selamlar sakaryanın neresindesin
ünali kardeşim yumurtalar antalyaya gelene kadar sarsıntıdan zarar görürmü yoksa birşey olmaz civciv çıkarmı selamlar
abi yumurtalar antalyaya kadar sarsıntıdan zarar görürmü yoksa civciv çıkarmı nedersin