Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

denizli horozu - 2.sayfa

Denizliliyim elimizde çok sayıda denizli horozu ve civcivi var hepsi tamamen saf ırk damızlıkları denizli üretim çiftliğinden geldi...ayrıca çok sayıda bıldırcın mevcut yumurta, civciv yada horoz almak isteyen varsa bıldırcınlar ve horozlar satılıktır

img

üniali

16 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

osman abi zaten normal fiyatı 1.80 ben sana en uygununu söyledim daha asagısı kurtarmaz

img

üniali

16 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ünali kardeş senden alış veriş etmek isteyenler nasıl itibart kurucak tel veya msn adresini yazarsan daha iyi olur.Fiyatlar da uygun kimileri 5tl istiyor.

img

ekaradeniz

18 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

abi ben zaten en uygun fiyatı verdim maksat herkes faydalansın ve saf ırk yayılsın msn [email protected] bana burdan ulasabilirsiniz saygılar :)

img

üniali

16 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ünali kardeşim bana denizli horoz ve tavuk civcivleri birde büyük horoza ihtiyacım var küçüklerin ve büyüklerin fiyatı nekadar selamlar

img

ramo07

15 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

abi bana civcivlerin fiyatını bildirirmisin 5 10 tane lazım 1 tanede yetişkin horoz ihtiyacım var

img

ramo07

ÖZEL MESAJ

abi bana telefonunu bildirirsen sevinirim

img

ramo07

ÖZEL MESAJ

ünali kardeş telefonunu bildirirsen sevinirim

img

ramo07

ÖZEL MESAJ

abi selamlar sakaryanın neresindesin

img

ramo07

ÖZEL MESAJ

ünali kardeşim yumurtalar antalyaya gelene kadar sarsıntıdan zarar görürmü yoksa birşey olmaz civciv çıkarmı selamlar

img

ramo07

ÖZEL MESAJ

abi yumurtalar antalyaya kadar sarsıntıdan zarar görürmü yoksa civciv çıkarmı nedersin

img

ramo07

ÖZEL MESAJ