Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

denizli horozu - 3.sayfa

Denizliliyim elimizde çok sayıda denizli horozu ve civcivi var hepsi tamamen saf ırk damızlıkları denizli üretim çiftliğinden geldi...ayrıca çok sayıda bıldırcın mevcut yumurta, civciv yada horoz almak isteyen varsa bıldırcınlar ve horozlar satılıktır

img

üniali

16 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ünali kardeşim msnen hep kapalı telefonunu bildirirsen görüşelim selamlar

img

ramo07

15 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

denizlici abi telefonunu bildirirsen görüşmek istiyorum antalyalı ramo sakarya serdivanlı banka müdürü abi selamlar

img

ramo07

ÖZEL MESAJ

Sevgili RAMO 07 kardeşim.Ben yalnızca DENİZLİ CİNSİ besliyorum.telefonumu istemişsin. 0532.6213600 [email protected] msn adresim.bol evciller

img

denizlici

16 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

üniali antalyalı ramazan telefonum 05436956613 çağrı bırakırsan seni ararım görüşelim selamlar

img

ramo07

ÖZEL MESAJ

vay be ateşli denizli meraklıları görmek ne kadar güzel bendede bir kaç tane denizli var ama ben çoğaltmıyorum

img

leon_blue

18 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ünali kardeşim bir haftadır haber bekliyorum tavuk gurk oldu yumurta istiyorum arada görüşelim lütfen yardımcı olamazsan başımın çaresine bakim 05436956613

img

ramo07

ÖZEL MESAJ

Antalyalı RAMAZAN KARDEŞİM.TAVUKLAR TÜYE GİRDİ SEYREK YUMURTA YAPIYORLAR.DİKKATLİ OL YUMURTA ALIRKEN TÜYE GİREN HOROZ VE TAVUĞUN YUMURTASI DÖLSÜZ OLABİLİR.Telefonuma çağrı bırakmışsın.cevabımı verdim.inşallah büyüsünler sana en KRAL HOROZ lardan edindiririm.selamlar.bol evciller

img

denizlici

16 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler ahmet abi sağolasın

img

ramo07

ÖZEL MESAJ

ramo07 abi çok özür dilerim yaz dönemi çalışmaya başladım net açmaya vaktim olmadı msjlarını şimdi okuyabildim kusura bakma tekrardan özür dilerim elimde olmadan cvp yazamadım size şuan saat 1.50 ancak fırsat bulup bakabildim hergün bu vakitte geliyom işten

img

üniali

16 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ünali kardeşim allah kolaylık versin iyi çalışmalar yumurta ihtiyacım olursa seni araraım telefonunu ver lütfen bankacı ahmet abimlede tanıştık çok değerli bir insan selamlar

img

ramo07

ÖZEL MESAJ