Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
denizli horozu - 3.sayfa
Denizliliyim elimizde çok sayıda denizli horozu ve civcivi var hepsi tamamen saf ırk damızlıkları denizli üretim çiftliğinden geldi...ayrıca çok sayıda bıldırcın mevcut yumurta, civciv yada horoz almak isteyen varsa bıldırcınlar ve horozlar satılıktır
ünali kardeşim msnen hep kapalı telefonunu bildirirsen görüşelim selamlar
denizlici abi telefonunu bildirirsen görüşmek istiyorum antalyalı ramo sakarya serdivanlı banka müdürü abi selamlar
Sevgili RAMO 07 kardeşim.Ben yalnızca DENİZLİ CİNSİ besliyorum.telefonumu istemişsin. 0532.6213600 [email protected] msn adresim.bol evciller
üniali antalyalı ramazan telefonum 05436956613 çağrı bırakırsan seni ararım görüşelim selamlar
vay be ateşli denizli meraklıları görmek ne kadar güzel bendede bir kaç tane denizli var ama ben çoğaltmıyorum
ünali kardeşim bir haftadır haber bekliyorum tavuk gurk oldu yumurta istiyorum arada görüşelim lütfen yardımcı olamazsan başımın çaresine bakim 05436956613
Antalyalı RAMAZAN KARDEŞİM.TAVUKLAR TÜYE GİRDİ SEYREK YUMURTA YAPIYORLAR.DİKKATLİ OL YUMURTA ALIRKEN TÜYE GİREN HOROZ VE TAVUĞUN YUMURTASI DÖLSÜZ OLABİLİR.Telefonuma çağrı bırakmışsın.cevabımı verdim.inşallah büyüsünler sana en KRAL HOROZ lardan edindiririm.selamlar.bol evciller
teşekkürler ahmet abi sağolasın
ramo07 abi çok özür dilerim yaz dönemi çalışmaya başladım net açmaya vaktim olmadı msjlarını şimdi okuyabildim kusura bakma tekrardan özür dilerim elimde olmadan cvp yazamadım size şuan saat 1.50 ancak fırsat bulup bakabildim hergün bu vakitte geliyom işten
ünali kardeşim allah kolaylık versin iyi çalışmalar yumurta ihtiyacım olursa seni araraım telefonunu ver lütfen bankacı ahmet abimlede tanıştık çok değerli bir insan selamlar