Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
yavru kedi arıyorumm - 2.sayfa
tercihim ankara ve iran kedisinden yana olsada sevimli hiçbir yavruya hayır demem kaç aylık olduğu farketmez bakabilirim....
ben sahiplenmeden önce mesaj yazdım ve günlerce bekledim ne cevap vereceksiniz diye hiçbir cevapla karşılaşamadım bu birincisi.sahiplendiğim kedi şuan hala kendi sahibinde ancak 1ay sonra kapıya konacaktı ben teklif ettim ve size belirttiğim şartları sundum kabul gördü buda ikincisi...halen elimde bi kedi yok bayramdan sonraya kadar idare edecekler kapıya koymayacaklar bende o kediyi kendi evime alacağım.size açıklama yapmam gerekmez ama haksızlığa dayanamam zahmet edipde cevap vermiş olsaydınız ona göre karar alırdım ama nedense sahiplendimi öğrenince aşağılama mesajı yazmayı uygun görmüşsünüz.sizinde bi hayvan sever olduğunuzu düşünüyorum buyüzden bana olan tavrınızı size karşı kullanmayacağım ama dikkat edin lütfen biraz...yargısız insaf bizim türk milletinin huyudur bu da size bulaşmış
Fatma Hanım,sizden tel yada mail istedim vermediniz,kendi nomu yazdım aramadınız ,alıp almayacağınız kesinmi diye sordum,onada kesin alırım gibi bir cvp vermediniz,sonuçta burası sanal ortam,karşıdaki insanlar alırım diye söz veriyorlar,bekliyoruz,söz verdiğimiz için çıkan başka bir talibe de vermiyoruz kedişi, sonrasında vazgeçiyorlar ve olan kedilere oluyor ortada kalıyorlar,benim başıma çok geldi bu olay.Alpino ya ve bana keşke her ikimizede kesin alacağım bekletin kedileri,telefonum da şu diyerek bir garanti verseydiniz. Kesin alacağınızdan emin olabilseydik,ben en azından pansiyonda bekletirdim,bu kedicik gerçekten yuvaya çok ihtiyacı olan bi kedicik ve halen yuva arayışımız devam ediyor.
Uzatmak niyetinde değilim; yeni kedinizi bulmuşsunuz, yavrucak için sevindim. Benden cevap alamamış olmanız konusunda haklı olabilirsiniz; ben de burada kendi köşemde 1,5 aylık süreyi nasıl idere edebileceğimi düşünüp taşınmak ve araştırmakla geçirdim bir haftayı. Konuşabilmek için tekrar tel istemek üzere oturdum ki, haberinizi okudum. (Ama sila_ank için durum aynı görünmüyor; o sizden tel beklediğini yazmış bir hafta önceden; sizse `bana bağlı kalmayın, 1,5 ay içinde olabilirse başınızın çaresine bakın, alternatif bulamazsanız alırım` gibi bir cevap vermişsiniz ki, bu cevabı ben kendi üzerime de alındıydım; yine de konuşmaya niyetlendim ki, geç kalmışız). Yazdıklarımın aşağılama içerdiğini sanmıyorum; bulunduğum konumdan gördüğümü yansıtıyor. Sizin temel hatanız, almaya istek gösterdikten sonra karşı tarafla tel ya da e-mail yoluyla birebir haberleşmekten geri durmanız (kedilerin birer fotoğrafını bile istememiş olmanız da ayrıca düşündürücü); bu da önceden dediğim gibi, kendini daha flexible konumda tutma kaygısından kaynaklanıyor olmalı. Bu görüntü de bize haklılık payı bırakıyor. Kırıcı olduysam kusura bakmayın yine de.
hanımefendi yazdım değilmi şu tarihten önce alamam eğer tutabilirseniz alırım dedim sizin kedinizin gözü olmadığı için alpinoyuda sokakda kalacağı için kabul ettim ve de şartımıda sundum...numara istemişsiniz hemen altında cevap yazmışım eğer kesin şuan alacak olan varsa verin...bayramdan sonra hala o kedi ewsiz kalırsa alırım diyede yazdım numara verdimde bakmayı biliyorsunuzda mesaja yazdım mesajamı cevap veremiyorsunuz..burası sanal bi ortam numaramı veremem...bende çok kedi verdim karşınızdaki hiçbişey bilemyen biri değil işinize geldiği gibi hareket etmeyin lütfen
alpino sizi ekledim ben hala da kabul etmiş değilsiniz msn den....ve şu anlamsızz şartlarımı vermişim 1.5aydan bahsediyorum 1haftada 1cevap dahi yok ama sahiplenince hemen tepki...ben sıla hanımın kedisi için teklif sunduğunu okudu sitede benden sonra madem kimseye veremiyorsunuz neden başkalarına teklif sunuyorsunuz...msn adresimi telefon numaramı buraya yazmamış olmam hatalı olduğumu göstermez..burda mesajlaşırız siz kesin bi cevap verirsiniz dersinizkii tamam tutabiliriz o tarihe kadar bende ararım sizi konuşuruz...ben yanlış adım atmadım kedilerinizi başkalarına vermenize engel olacak bişey de yapmadım hatta 2kediyide almak istediğim için ew arkadaşıma bile engel oldum sakın kedi alma ihtiyacı olan 2kedi var diye 1hafta cevap alamayınca bende başımın çaresine baktım....bu arada sıla hanıma başının öçaresine bak demedim acil bi durum hemen ew bulması en mantıklısı alan olursa verin dedim...ew bulamadığı takdirde kendi evimide kediye açtım...fotoğraf mevzunada açıklık getiireyim kedi verenlerde 4 ya da 5 tane kedinin fotosunu istedim 1 tane bile cevap gelmedi bukedilerde zor durumda olduğu için bakma gereği duymadım biri zaten çok küçük daha...uzatmaya gerek yok...oldu bi hata ben uzatmadım sizden daha düşünceli davrandım bi ihtimal dönersiniz diye sahiplendimide yazdım...ve sokakda kalacak bi kedi ew buldu hepimizinde amacı bu...
selam fatma hanım,arkadaşlarlayazuşmalarınızı okuyorum. bende de 3 yavru kedi var anneleri çok ufakken bıraktı onlarıben üçünüdecat-milk alarak 8 haftalık yaptım.çok sevimli acayipcana yakın yavrular,üçüne birden bakamıyorum evim müsait değil, sokakta ölmelerini engelledim.şimdi artık bir aile kazandırmak istiyorum bu yavrulara, hertürlü bakımını veteriner kontrollerinde yaptırıyorum.şimdi aşı tarihi geldi üçününde aşılarını yaptıracağım. artık kuru mama yiyorlar ,ama ben yinde kıyamadığım için gece geç satte hepsine birdefa cat-milk veriyorum. zira gerçek annelerinden yeteri kadar gerçek süt ememedikleri için.Tuvalet temizlikleri bir harika kumu çok güzel kullanıyorlar.şu anda tek ihtiyaçları kendilerini benim kadar sevebilecek evler bulmak. buda sizler gibi gerçek hayvan sever insanlar olmalı. Eğer arzu ederseniz benim yavrularımında resimlerini size gönderbilirim. istanbulda oturmaktayım. hayatımda ilk defa kedi büyüttüm.veterinelerden,ve internetten okuyarak sanırım bu işi iyi yaptığımı düşünüyorum. mail adresim. [email protected] maillerinizi bekliyorum.. tüm kediseverler olarak bu yavrularımıza elbirliği ile güzel yuvalar bulalım inşallah.
Tamam, OK. Demiştim, cevap alamamak açısından haklı olabilirsiniz diye. msn kullanmıyorum. (Ama orada tel. no ve e-mail adresim de duruyor yani). Neyse, nema problema. Hayırlı günler.
Fatma Hanım,numara vermek istemiyor olabilirsiniz sanal alem diye,o zaman arayabilirdiniz,cvp geldimi diye sürekli nete girip bakmaktansa,telefonla iletişim daha kolay olurdu değilmi?Neyse hayırlı olsun kediniz güle güle büyütün.Eğer bendeki tek gözü olmayan kediciği halen almak isterseniz,beni arayın lütfen ve ben onu pansiyonda bekleteyim.
vala bu sitede kedi arayanda kedi verende hergün girer bakar cevap geldimi diye katlanır bukadarına...buda benim kendi fikrim...bukadar münakaşadan sonra sanmıyorum...umarım kedicik çok güzel bi yuva bulur
Herkesin işi gücü var her an nete giremiyor Fatma Hanım,ayrıca medeni insanlar gibi herkes burada fikrini söyledi,münakaşa edilmedi bence,siz naptınız şimdi kediyi cezalandırdınız,hem 2 kedi alacaktınız,şimdi vazgeçtiniz,işte hayvanseverliğinizi belli ettiniz,çok tşk ederim,size vermektense kediyi,sokakta yaşaması çok daha güvenli olur.