Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

Süper evcil ve Geveze Jako - 2.sayfa

Merhabalar, Ailemizin maskotu olan Abbası malesef yeni bebeğimizi kıskanması nedeni ile satmak zorunda kaldık. Abbas çok zeki bir kuş. Telefon çalınca Alo, TIK TIK TIK diye bi yere vurunca Kimo der.Hapşurup çok yaşa der. Öksürür.Filimlerdeki kötü adamlar gibi Haaah Haaa haa haaaa haaaa diye kahkaha atar. Babacım Bay bay derken kanatlarını sallar. Sayamadığım kadar çok kelime konuşuyor. Çeşitli cümleler ve şarkılar söyleyebiliyor. Değişik değişik ıskılar çalabiliyor. Hatta ıslıkla BABA filminin müziğini bile çalabiliyor. Yeni insanlara(çocuklar Hariç) en fazla 1 saatte alışıyor. İlginin hep kendinde olmasını istediğinden çocukları sevmiyor. Elinize rahatlıkla gelir. Kanatları kesik olduğundan uçamıyor ama Tavuk gibi gezerek kafesinden iner. Bacağınıza tırmanır. Tırmanamazsa beni alder gibi ayağınızın yanında ayağınıuzatıp bekler. Her türlü şeyi yer.Çok sağlıklıdır. Gördüğünüzde tüylerinin parlaklığından anlayabilirsiniz.Korktuğu zaman korktunmu kork ma der. Şehitler ölmez diye slogan atar.Söyletmek istediğiniz şeyi iki gün boyunca ara sıra tekrar edin. Hemen kapı verir. bazen 1-2 saat sonra bile duyabilirsiniz.Henüz 4-5 yaş civarı. Gözleri yeni yeni sarıya dönmeye başladı.Söylediği şeylerden yanlızcabazıları;Başak Yawruuum deyip ıskık çalar.(laf atar) sonrada Maşallah,Maşallah derAşkım,Canım,Bitanem, Seni çok seviyorumYağız kardeş hoşgeldin hoşgeldinBabacım nasılsın?Gökhan BabaBanaanneTabi ara sıra sinirlenirsede bildiği iki kötü söz var.Şe***siz ve Eşşek seni der.Hanım ortada yokken Hani Başak nerde? der Cici Başak,Güzel Başak, Çok çok çok tatlısın Çilli bom bom bom, oynama Şıkıdım Şıkıdımı kafası ile ritim tutarak söyler.İnanın aklınıza gelecek her şeyi söylüyebilir.Alan arkadaşa telefonla bakımı konusunda yardımcı olabilirim.Bebeğimizi kıskandığından konuşma aralarında bağırmaya başladı ve buda bebeğimizi korkutup uyandırıyor. Bu nedenle Abbastan ayrılmak zorunda kaldık.Daha öncede bir muhabbet kusu aldığımızdada aynı bağırmaları yapmıştı. Muhabbeti başkasına verdiğimizde 1-2 haftada bağırmayı bıraktı. Abbasın fiyatı 2.000TL dir. Lütfen gereksiz pazarlık teklifleri yapmayınız.Taşımak için kullandığım prinç kafesle verilecektir.A10 marka büyük kafesini akmak isteyen olursa onuda 300TL ye verebilirim. Video: http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-geveze-ve-oyuncu-papagan-abbas/1092134

img

gokangunes

18 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sirhenry merhaba bilader sen nasıl böyle ileri geri koonuşuyorsun bizimle senkimsin 1 sen nerden biliyorsunki ben kandırılıyorum benim evime 2 jako papagan girdi konuşuyor dediler tık kelime etmiyorlar benim jakom 11 yaşındaydı öldü 1 jakoyu aldım konuşmadı satmak zorunda kaldım ve aldıgımın azına sattım yukarda allah var mu barek aylardayız 1200 tl nakit verdigim jakoyu 900 tl sattım 2 jakomu aldım o da konuşmıyor şimdi ben bazı şerefsizlerden algım jakoyu konuşuyor diye konuşmayan jako veriyorlar bana 1 sattık 2 ciyide aynı isimle satarsam ne derler sen al sat yapıyorsun derler sanada 900 tl nakit vermiştim zamanında yani annem sen vermeyince bende başka jako aldım oda konuşmadı ee bende annemin üzerine bir üyelik actım bu aldıgımıda satıyorum şimdi sen nerden biliyorsun benim 11 yıl baktıgım jakom öldükten sonra bizim evimizdeki yaşananları kzım odasından cıkmıyor neden dersen maydonuzu kendi eliyle verdi kendini sıcluyor şimdi benim kızım bu durumdayken ben ne yapabilirim bir daha bu tip kelimeler yapma seni uyandırıyım tamammii kardeş

img

kuku

15 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şerefsizi lafını görmedim diyorum birdaha görürsem

img

kuku

15 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Umarim ben yanilmisimdir ve eger yaniliyorsam kusura bakmayin bi onceki msj icin

img

sirhenry

15 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slmlar bende goffın kakadu var cok evcıl (dansçı pamuk) dıye yazarsan arama motoruna vıdeoları seyredebılırsın takas dusunursen uste ne kadar ıstedıgını de soylersen hemen alırım senden. haznedardayım tel : 0506 768 65 56 haber beklıyorum

Takas düşünmüyorum teşekkürler

img

gokangunes

ÖZEL MESAJ

Abbas yeni yuvasına kavuşmuştur. İlginize teşekkürler

img

gokangunes

ÖZEL MESAJ