Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
BILDRICINA ARPA VERİYORUM
Arkadaşlar bıldırcınlarıma arpa,mısır kırması,ekmek ve yumurta yemi veriyorum.Arpa ve mısır yumurtayı keser mi arttırır mı?
arpa ve mısır ayrıca vermene gerek yok.yumurta yeminde zaten mevcut.
Çok sağol zeynel35 arkadşım anladım demek istediğini artık öyle yapacağım
ARKADAŞIM YAZMAK İSTEDİĞİN HER KONU İÇİN YENİ BAŞLIK ATMANA GEREK YOK.KENDİ YAZDIĞIN KONUYA YENİ BAŞLIK EKLERSEN KİMSENİN İLANINI AŞAGI ÇEKMEMİŞ OLURSUN,SAYGILAR.
ARkadaşım bir yanlışım olduysa affet beni..Benim bazı konuular acil oluyorya o yüzden başlık atyorum ki dikkat çeksin.Ama sende haklısın.Siz siteye pek girmiyorsunuz.Ve bir ilanınız da yukarıda kalmıyor.Tekrar özür dilerim.SAygılar arkadaşım
ZEYNEL35 ARKADAŞIMIN DİKKATİNE!! Arkadaşım sen geçenlerde yumurta yemi al demiştin ya bbana.Burada en iyi yem satan dükkanlara bile gitsem yumurta yemi olmadığını söylüyorlar.Etlik yem varmış kendilerde.Bana etlik yem yumurta yeminden dha iyi dediler.Bu da yumurtlatır.dediler.ne yapmam lazım?
Etlik yem ve yumurta yem içieriğindeki vitaminler farklıdır.O yüzden etlik yemi civcivler için ve adı üstünde etli olmaları için verilir.Yumurta yemide tavukları düzenli yumurtlamaları için verilir.Yani iki yeminde aktivitesi farklıdır.
Limon 79 kardeşim yumurta yemi ve etlik yem ayrı kalorili yemler yumurta yeminin kalorisi daha düşük olur ve hayvanlar yağlanmaz onun için yumurta yemi kullanırsan daha iyi olur...Kolay gelsin
Limon 79 kardeşim yanlış hitab ettim kusura bakma sbt kardeşime yazdım....
slm arkadaşlar çok sağolun yazdıklarınız için ama tarsusuta benim burada yumurta yemi satmıyorlar.Etlik yemi hangi adı söylersen tamam o bu diye satyorlar.yapacak birşey yok.Salatalıkla maydonoz doğrayıp koyuyorum.