Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
BILDRICINA ARPA VERİYORUM - 5.sayfa
Arkadaşlar bıldırcınlarıma arpa,mısır kırması,ekmek ve yumurta yemi veriyorum.Arpa ve mısır yumurtayı keser mi arttırır mı?
baktım ankara istanbuldan bir kaç arkadaşa da ulaştım sağolsunlar yardımcı oldular ama az aldığından otobüs parası ile beraber bi şey anlamazsın biraz fiyatlı olur diyorlar
arkadaşım doğru sölemişler az oldumu çok pahalıya geliyor.
öyle valla .
ARKADAŞLAR ERZİNCANDA OTURUYORUM BILDIRCIN YETİŞTİRMEK İSTİYORUM NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM. DÖLLÜ YUMURTA VEYA ÇANLI BILDIRCINI. TEŞEKKÜRLER. ZEKİ TAN [email protected]
arkadaşım bu sorunlar genelde sizin o taraflarda oluyor.orada pek besleyen yok bıldırıcınları iklimide pek elvermez soğuk olduğu için eğer bizlere yakın olsaydınız yardımcı olabilirdik
sbt kardeş sana yakın bi yerde kargo varsa kargo ismini ve kendi adresini ver telefon ihbarlı sana döllü bıldırcın yumurtası yollayayım.kargodan kendin alırsan fazla bi ücret ödemezsin.bende senden para felan istemiyorum.bul bi gurk tavuk şansını dene.kırılan kırılır kalan sana yeter.elagenç kardeş yazdıklarım senin içinde geçerli içmen için taze yumurta yolayabilirim.yerim nevşehirde canlı salamıyorum ama kargoyla viyol içinde yumurta gönderebilirim.sağlıcakla kalın işiniz rast gelsin.
arkadaşım inceliğin çok teşekkür ederiöm ama ailem izin verse bende bir tavuk ve döllü yumurta almayı istiyorum fakat ailem izin vermiyor tavuk almaya.bakalım şuan bıldırcın kuluçkada yavru çıkarır inşalah yinede çok teşekkürler