Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

BILDRICINA ARPA VERİYORUM - 4.sayfa

Arkadaşlar bıldırcınlarıma arpa,mısır kırması,ekmek ve yumurta yemi veriyorum.Arpa ve mısır yumurtayı keser mi arttırır mı?

img

sbt

15 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güzelim anlıyorum seni ama daha çok gençsin, inşallah daha çok tavuğun, bıldırcının vs. olur. ama bence öncelikle bu sitede başlık açsan `mersin civarında süs tavuğu arıyorum` diye sana faydası olabilir.

img

mehmetcinar

15 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet diğer konuda dediğim gibi bir yerde buldum annem izin vermiyor.Seney mart ayına bakarız diyorlar.O yüzden çok moralimi bozdular.bende küçük çaptada olsa yavru üretmek istiyorum.Ama allah kahretsin ki olmuyor.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

anladık, senin cin tavuk işi yattı... güvercine karşılar mı? bıldırcın yumurtası için daha mantıklı bir fikirdi zaten, belki bu bahaneyle ona yönelirsen çıkarmayı düşündüğün yavrular için daha hayırlı olur:)

img

mehmetcinar

ÖZEL MESAJ

keşke izin verseler arkadaşım ama yok eskiden 8 tane horoz tavuk beslerdim anlattım durumu şimdi bildırcını aldırana kadar neler çektim......

img

sbt

ÖZEL MESAJ

ben de bi bıldırcın bulamadım ya yok piyasada . kastamonudayım buralarda yok bir kaç yerle irtibata geçtim oralardada yok şaştım kaldım

img

elagenc

15 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet haklısın arkadşım heryerde bulunmuyor.sizin işinizde zor bi başlık açabilirsiniz.sizin ilinizde veya çevresinde satan varsa size yardımcı olabilirler.bir deneyin derim.saygılar.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

birçok yere yazdım ama az alıyorum diye kimse ilgilenmiyor malesef. benim asıl amacım taze yumurta astım hastalığım olduğu için iç dediler. bende hem sevdiğim için hemde yumurtasından yararlanmak için alayım dedim ama 1 aydır almaya çalışıyorum :D

img

elagenc

15 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

anladım haklısınız.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

çevrenizde kurulan büyük semt pazarlarına baktınız mı?

img

mehmetcinar

ÖZEL MESAJ

sayın elegenç; amasyada erdal dal abimiz besliyor.ayrıca istersen sana bıldırcın yollayacak birçok kişi var.tabii hayvanlara ödediğin kadar otobüs ücreti ödemen gerekli. bulamazsan bana mesaj at.sana yakın arkadaşlara söyleyeyim. [email protected]

img

zeynel35

15 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ