Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

7-8 aylık Sultan Papağanı (Lutino) - 2.sayfa

1-2 ay önce 6 aylık yavruyken aldığım; "Lutino" türü erkek papağanımı satmak istiyorum. Herhangi bir hastalığı bulunmamaktadır. Diş hekimliğinde okuyan ev arkadaşımla aldığımız papağanımız "lupi" ye yeterli ilgiyi önümüzdeki sene içerisinde gösteremeyeceğimizi anlamış bulunduğumuzdan ötürü satıyoruz. Sezon açıldı, dolayısıyla uygun ilk fırsatta lupiyi vermeye hazırız. Hem onun hem bizim için yük olmasın diye. "Kafes + 2 Yemlik + Suluk + 2 Tüneklik + Gagataşı + Parazit Spreyi + Multivitamin + Kuşkumu": belirttiğim kendi malzemeleriyle beraber vereceğiz papağanımızı. İlk aldığımız 25liralık yeminin üçte biri de halen bulunmaktadır. Onu fiyatlandırmaların içine dahil etmedim. Bu haliyle 125 lira fiyat biçiyoruz. İlgilenenler mesajla ulaşabilirler. Bu papağanla ilgili bilgi için: www.sultancik.com/sultan-ansiklopedisi.html

img

valkyrja

15 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbulda tanıdıgın varsa ben benımkını verım ona o sıze gondersın [email protected]

img

_costi_

16 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ciklet. msn ini bana ulaştırabilirsen... konuşalım arkadaşım.

img

valkyrja

ÖZEL MESAJ

[email protected] msn adresini ekleyerek de ulaşabilirsiniz. fiyat; papağanın ulaşım şekli ve benzeri konuları burdan konuşmak yerine; msn den konuşmayı tercih ediyorum.

img

valkyrja

ÖZEL MESAJ

kuş satılmıştır. ilan silinebilir.

img

valkyrja

ÖZEL MESAJ