Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

istisna yok mu - 3.sayfa

arkadaşlar artık şu bıldırcın ve kuluçka hakkında çok düşünmeye başladım.tam bıldıcının kuluçkaya oturmıyacağına inanırken bıldırcın kuluçkaya oturacak gibi.Besleyenlerden hiç bıldırcını kuluçkaya oturan yok mu?

img

sbt

15 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

samanı eşinip dağıtmıyorlar mı kafesin içine?

img

mehmetcinar

15 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok arkadaşım benhayvanları büyük plastiksandıkta besliyorum.onun en sonuna o evi yaptım.evin önü açık ya orya 5 santim yüksekliğinde parça koydum.saman hep evde kalıyor.ve kluçka zaanları geldiği için eşinmiyorlar

img

sbt

ÖZEL MESAJ

arkadaşım eğer msn ni vermek istersen sana resimleri atabilirim.oradan daha rahat anlarsın belki yapmak istersin çok kolay zaten yaparsın.haber bekliyorum

img

sbt

ÖZEL MESAJ

selam sbt öncelikle tebrikler "arkadaşım çok şükürler olsun ki durum gelişti artık sadece yem yeyip su içmek için dışarı çıkıyor.hep yumurtaların üstünde arada kalkyor.Bakalım inşalah herşey 3 hafta sonra belli olacak." eğer bıldırcının kuluçkaya yattığının ve kümesin evin fotoğraflarını mailime atarsanız sevinirim [email protected]

img

thares

16 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bu gün yaylaya gidiyoruz kısmet olursa pazartesi döneriz.o zaman sana fotoları atarım olur mu.saygıalr.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

sbt, e-posta adresim [email protected] istersen direkt posta atabilir veya msn ya da yahoo messenger olarak ekleyebilirsin. ama bence resimlerini paylaşmanın en güzel yolu onları imagehack gibi bir siteye yükleyip linki buraya yazmak olur. böylece başlığı ziyaret ya da takip eden herkes resimlere ulaşabilir. çünkü başına gelen nadir bir durum ve sen farkında olsan ya da olmasan da hazırladığın kafes ortamının bunda katkısı büyük.

img

mehmetcinar

ÖZEL MESAJ

evet haklısın arkadaşım bizde yeni geldik artık yarın ımagehack a yüklerim siteye de linki veririm görürsünüz.8 yumurta vardı altında 10 tane olmuş şimdi.artıkı bakalım çok şaşırtyorlar beni.hem yumrtluyor hemde kuluçkkaya oturuyor.bu arad hepinizin mübarek ramazan bayramını kutlarım.saygılar

img

sbt

ÖZEL MESAJ

hoşgeldin ve bayramın mübarek olsun sbt. fotolar için de şimdiden teşekkürler. bıldırcın hala yumurtlamaya devam ediyorsa bu işte bir terlik var gibi, inşallah yavrularını sağ-salim çıkartır da senin de hevesin kursağında kalmaz. ama bence şimdiden bir yer ayarlamaya başla ilk çıkacak yavrular için ki çıktıkları gibi anasının yanından alıp oraya koyabilesin. çünkü bıldırcın yumurtlamaya devam ediyorsa yavrular çıksa bile hepsi beraber çıkmayacak, ilk üstüne yattığı 6-7 yavru çıkıp diğerleri daha sonra sırayla çıkacak ve eğer anne bıldırcın bu ilk çıkan yavruların peşine düşüp yumurtaların üstünden kalkarsa onların içindeki yavrular çıkamadan ölecek.

img

mehmetcinar

ÖZEL MESAJ

arkadaşım şimdi beni korkutmaya başladınız.ya gün gittik durum çok değişmiş.dağıtmış yumurtaları sonra topluyor oturuyır.inşlallah 2-3 tanede olsa çıkar da hevesim kursağımda kalmaz.destekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için sağolun.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

İnşallah sbt, bekleyip görmekten başka yol yok.

img

mehmetcinar

ÖZEL MESAJ