Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

istisna yok mu - 2.sayfa

arkadaşlar artık şu bıldırcın ve kuluçka hakkında çok düşünmeye başladım.tam bıldıcının kuluçkaya oturmıyacağına inanırken bıldırcın kuluçkaya oturacak gibi.Besleyenlerden hiç bıldırcını kuluçkaya oturan yok mu?

img

sbt

15 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sado27 doğadan yakalanmış olma ihtimali varmı? onlar yerlerine alışırsa yatabiliyor bildiğim kadarıyla... sbt son durum nasıl, aynı mı?

img

mehmetcinar

15 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım çok şükürler olsun ki durum gelişti artık sadece yem yeyip su içmek için dışarı çıkıyor.hep yumurtaların üstünde arada kalkyor.Bakalım inşalah herşey 3 hafta sonra belli olacak.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

oo hayırlı olsun:)) yumurtaları tamamlamak için bekliyormuş herhalde. kaç yumurtanın üstüne yattı, 4 mü?

img

mehmetcinar

ÖZEL MESAJ

benim 2 çift bıldırcınım var çiftlerdn biri bu yaz 6 tane yumurtaya kuluçkaya yattı ve güvercinlerde olduğu gibi belli aralıklarla yumurtaların üzerine erkek yatıyordu duyduğuma göre dişi erkeğin sesini duyduğu sürece kuluçkaya yatmazmış galiba ama 5 tane yavru çıkarttılar

img

sercan10

16 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

duaların kabul oldu galiba sbt.ben kendileri kuluçkaya yatsın diye ne kümes yaptım faydaetmedi.sonunda makina aldım.genede civcivlerin anneleri peşinde koşmaları gibi zevk vermiyor.

img

zeynel35

15 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok mehmet cinar 7 yuurta var altında

img

sbt

ÖZEL MESAJ

zeynel abi evet allah dualarımı kabul etti galiba.çok mutluyum ama bazen erkek oturyor.yumurtaara bide aceba çeviryor mudur yumurtaları?

img

sbt

ÖZEL MESAJ

peki bu kafesin içine yaptığın ev nasıl birşey? saydam bir malzemeden mi yoksa bıldırcın içine girdiğinde giriş kısmından başka yerden dışarısını göremeyecği gibi bir malzemeden mi?

img

mehmetcinar

ÖZEL MESAJ

arka kısmı ve önü açık amaarkası sandığın sonuna dayalı oda kapalı.önü açık dışı kırmızı poşetle kaplı içinde bolca saman var onlar zate yumurtaları çıkarmayınca onları dizip etrafına saman diziyorlar.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

ayrıca kullandığım malzemekırtasiyelerde satılan mukavva

img

sbt

ÖZEL MESAJ