Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
istisna yok mu - 2.sayfa
arkadaşlar artık şu bıldırcın ve kuluçka hakkında çok düşünmeye başladım.tam bıldıcının kuluçkaya oturmıyacağına inanırken bıldırcın kuluçkaya oturacak gibi.Besleyenlerden hiç bıldırcını kuluçkaya oturan yok mu?
sado27 doğadan yakalanmış olma ihtimali varmı? onlar yerlerine alışırsa yatabiliyor bildiğim kadarıyla... sbt son durum nasıl, aynı mı?
arkadaşım çok şükürler olsun ki durum gelişti artık sadece yem yeyip su içmek için dışarı çıkıyor.hep yumurtaların üstünde arada kalkyor.Bakalım inşalah herşey 3 hafta sonra belli olacak.
oo hayırlı olsun:)) yumurtaları tamamlamak için bekliyormuş herhalde. kaç yumurtanın üstüne yattı, 4 mü?
benim 2 çift bıldırcınım var çiftlerdn biri bu yaz 6 tane yumurtaya kuluçkaya yattı ve güvercinlerde olduğu gibi belli aralıklarla yumurtaların üzerine erkek yatıyordu duyduğuma göre dişi erkeğin sesini duyduğu sürece kuluçkaya yatmazmış galiba ama 5 tane yavru çıkarttılar
duaların kabul oldu galiba sbt.ben kendileri kuluçkaya yatsın diye ne kümes yaptım faydaetmedi.sonunda makina aldım.genede civcivlerin anneleri peşinde koşmaları gibi zevk vermiyor.
yok mehmet cinar 7 yuurta var altında
zeynel abi evet allah dualarımı kabul etti galiba.çok mutluyum ama bazen erkek oturyor.yumurtaara bide aceba çeviryor mudur yumurtaları?
peki bu kafesin içine yaptığın ev nasıl birşey? saydam bir malzemeden mi yoksa bıldırcın içine girdiğinde giriş kısmından başka yerden dışarısını göremeyecği gibi bir malzemeden mi?
arka kısmı ve önü açık amaarkası sandığın sonuna dayalı oda kapalı.önü açık dışı kırmızı poşetle kaplı içinde bolca saman var onlar zate yumurtaları çıkarmayınca onları dizip etrafına saman diziyorlar.
ayrıca kullandığım malzemekırtasiyelerde satılan mukavva