Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
istisna yok mu - 7.sayfa
arkadaşlar artık şu bıldırcın ve kuluçka hakkında çok düşünmeye başladım.tam bıldıcının kuluçkaya oturmıyacağına inanırken bıldırcın kuluçkaya oturacak gibi.Besleyenlerden hiç bıldırcını kuluçkaya oturan yok mu?
evet haklısınız keşke benim bıldırcın çıkarsaydıda size gönderme imkanım olsaydı.herkese ücretsiz gönderirdim.ama biliyordum çıkmayacaklarını.çünkü hayatta hiçbirşey istediğimiz gibi gitmiyor.ama bu tavuğu kafama taktım aldıracam inşallah.
cömertliğin için teşekkür ederim ama benim için pazardan aldığımdan daha pahalıya gelirdi herhalde:) hayatta hiçbir zaman herşey istediğin gibi gitmez ama bu birşeylerden vazgeçmek için bir sebep olamaz da. ailen tavuk konusunda haklı bence, şimdi alsan bile gurk olma mevsimleri artık geçti sanırım ve bunun yanında gurk olsa bile o yumurtaların kaçını sağ salim çıkarabileceği meçhul. yavrular çıktığında bu mevsimde kaçı yaşayacak o da muamma. kısacası hayattan her zaman birşeyler bekle ama mucize asla. madem bu kadar heveslisin,bu konuda senin için en mantıklısı yine makine gibi görünüyor, alırsın ya da yaparsın,artık orasını bilemem...
yok arkadaşım makine konusu olursa bıldırcınlar bile evden gider.o yüzden tavuğu kafama taktım.tamam mevsimi geçmiş ama hiç değilse bana alışsın yumurtası düzene girsin
sende de ne despot aile varmış be kardeşim:) neyse, sen daha iyi bilirsin artık ne yapacağını
yok arkadaşım despot değil.çok iyiler aslında.ama ne bilyim bu konuda huysuzluk ediyorlar
sbt kardeşim üzme bence kendini herşeyin hayırlısı ben daha düzene bile sokamadım yumurta dahi alamıyorum :D sen okadarını gömüssün hiç yoktan.bende yumurta almaya başladığımda kuluçka makinası yaptım iki eksiğim var onlarıda eklediğimde tamam olacak o zaman bende onda deneyecem. aylenede kızma sakın onlarında düşündüğü bir şey vardır elbet.
bende öyle diyorum ama hayvan beslememe çok engel oluyorlar.
sevgili elagenç bıldırcınlar yabami hayvanlardır.dişiler üstünlük kurdugundan erkek pesup kalmıştır.ikinci erkek almakla iyi etmişsin.kümese kuru yonca demeti koy asabiyetleri azalır.sularına 2 ayda bir süpervit koy.vitamini çok verne hayvankarın direnci azalır.5lt. suya yarım çaybardağından biraz fazla elma sirkesi koy.antibiyotik olur hastalıklara karşı korur.
verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkür ederim.bunları deniyecem bakalm ne olacak.
valla herşey için çok teşekkürler önerileriniz olmasa ne yaptığımızı bilemeyecez. birde çok pisletiyor bu keratalar altlarını yahu.