Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
istisna yok mu - 6.sayfa
arkadaşlar artık şu bıldırcın ve kuluçka hakkında çok düşünmeye başladım.tam bıldıcının kuluçkaya oturmıyacağına inanırken bıldırcın kuluçkaya oturacak gibi.Besleyenlerden hiç bıldırcını kuluçkaya oturan yok mu?
ilk olarak verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ediyorum. bir de aklıma takılan soru şu erkekler kavga edermi dişi az olmasından dolayı
sevgili elagenc.eğer dişi sayısı erkeklerden fazla olursa kavga olur.dişi erkeği döver.yok eğer erkek fazla olursa dişi olay yaratamaz.ve mutlu mesut yaşarlar.saygılar
evet arkadaşım birşey değil.her zaman cevap vermek için buradayız.erkek sayısı fazla olursa sorun çıkmaz.ama eğer dişiler çok olursa kafeste üstünlük kurmak uğruna yaralıyorlar erkekleri.o yüzden sorun olmaz.
teşekkür ederim çok sağol yardımların için
seni sıkıyorum ama bir şey daha. altına ne sereyim bunların talaş ve saman bi çırpınıyorlar gidiyo altlarında en iyi ne olur
bişey değil.beni sıkman söz konusu bile değil.çünkü ben yardım etmeyi severim.şimdi nerede beslediğine bağlı.yukarılarda benim bıldırcının resminde evde ise ucuna yükseklik yapınca içeride kalıyor koyduğun şeyler.ben samanı daha çok uygun görüyorum o sana kalmış
arkadaşlar sonunda bıldırcın kuluçkadan kalktı.amasonuç çok kötü.yumurtalardan sadece tanesi döllü.onlarda çıkmadı.zaten anlsadı heralde çıkmayacağını kalktı oradan.çok üzüldüm
sağlık olsun sbt, kafanı takma. herşeyde bir hayır vardır. belki bu onun da acemiliğine gelmiştir, doğada annesinden öğrenme şansı olmadığı için...
yumurtaları tek tek kırdım. 3 tanesinde döl vardı.onlarda gelişmemişti.bıldırcında yumurtayı kesti.yani anlayacağınız syn mehmetcinar yine hevesim kursağımda kaldı.peki siz üretiyormusunuz bıldırcınlarınızı..yoksa daha başlamadınız mı?
ben üretmiyorum, aslında bulsam birkaç tane daha alacağım ama denk gelmiyor işte.