Ücretsiz Köpek Verenler

ücretsiz golden,cocker yada terrier arıyorum çok iyi bakarım
ücretsiz golden retriever, labrador retriever, american cocker, ispanyol cocker yada terrier arıyorum çok iyi bakıcağıma emin olabilirsiniz. daha önce bikaç kez köpek besleme deneyimim oldu. ankarada yaşıyorum. bahçeli ve balkonlu bi evimiz var. gerekli aşı ve malzemelerini rahatlıkla karşılarım. mesajlarınızı bekliyorum..

3.5 aylık erkek golden var ama istanbuldayım 🔒 Üyelere Özel

2bucuk aylık golden bende de war malzemelriyle wercem masraf karsılığı istersenz bi arayın konusalım ankaradayım bende 🔒 Üyelere Özel

bende 2004 doğumlu beyaz dişi kısırlaştırılmış terrier var. yeni eve taşındıgımızdan dolayı vermek istiyorum çok şirin bir hayvan sakaryanın taraklı ilçesinde yaşıyorum köpeği acil olarak iyi bakacak birine vermek istiyorum ilçe dışına vermemim sebebi ondan ayrılmak cok zor oldugu ıcın. 🔒 Üyelere Özel numaram ararsanız canlı görüşürüz herhangi bir ücret talep etmiyorum.

bgr_erten yavru hala duruyomu. masraf karşılığı fiyatı ne kadar düşünüyosunuz

diğer cevap veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum ama ankara dışından köpek alamam malesef

en fazla 50 60 tl verebilirim çok acil lütfennnnnnn !!!!

güncellll !!!

konu hala günceldir... hala aramaktayım. lütfen yardımcı olun lütfennnnn !!!!! x( x( x((( ismim Ayşe

konu günceldir lütfennnn

Yanıtlamak için giriş yapın