Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

bu bıldırcının cinsi nedir? - 3.sayfa

merhaba, bugün pazardan bir miktar bıldırcın aldım ve bunlardan iki tanesi düz koyu kızıl renkte ve rengiyle bildiğimiz japon bıldırcınından bir bakışta ayrılıyor. keşke resim imkanım olsa da ekleyebilseydim fakat anlayanlar kolayca tahmin edeceklerdir diye düşünüyorum.

img

mehmetcinar

15 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sn. Thares; kuluçkan.net`e üye değilim ama takip ettiğim sitelerden biri ve siteden çok da bir aile havası hakim gördüğüm kadarıyla. dediğiniz gibi oradaki arkadaşlara bir danışmakta fayda var. resim için de teşekkür ederim ama nasıl ekleyebileceğimizi söylerseniz bundan sonra sizi rahatsız etmemiş oluruz:) elagenç arkadaşım; fotoğraf bana ait değil yukarıda da bahsettiğim gibi sadece sahibinden.com`da tesadüfen buldum ve benim cinsini merak ettiğim bıldırcının aynısı olduğu için buraya ekledim. o yüzden kafesin altında ne kullanıldığını bilmiyorum. ama bana buzdolabı içinde kullanılan raflardan veya benzer birşeyden yapılmış gibi geldi.

img

mehmetcinar

ÖZEL MESAJ

Değerli arkadaşlar gezinirken gördüm bıldırcına meraklıysanız size bu bilgileri içeren dosyamı göndereyim işinize yarar diye düşünüyorum mail atın yeter [email protected]

img

kazimvarol

17 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ahha, iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş:))

img

mehmetcinar

ÖZEL MESAJ