Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
bu bıldırcının cinsi nedir? - 2.sayfa
merhaba, bugün pazardan bir miktar bıldırcın aldım ve bunlardan iki tanesi düz koyu kızıl renkte ve rengiyle bildiğimiz japon bıldırcınından bir bakışta ayrılıyor. keşke resim imkanım olsa da ekleyebilseydim fakat anlayanlar kolayca tahmin edeceklerdir diye düşünüyorum.
anladım.neyse birşey olmaz resimlerini görmesek te birşey olmaz..nasıl olsa sizden haberleri alıyoruz.syn thares`te anlayış gösterir umarım.madem veteriner öyle kalsın demiş;kalsın o zaman havanız olur "bıldırcınlarım bitli diye"
bence de... hemen hepsi birbirinin aynı zaten:)
hadi yine iyisiniz.bi bıldırcınlarınız kalmamıştı ünlü olmadık.gözün aydın ne deyim yani:)bir problem olursa yazarsınız inşallah.ben pek yazan yok diye cvp yazmıyom.sağlıcakla kalın.
sağol, sende sağlıcakla kal, dersleri boşlama sakın!:)
iyi dilekleriniz için teşekkürler.kndinize ve bıdırcınlara iyi bakın:)
sayın mehmetçınar bahsettiğiniz renkteki bıldırcınlara amerikan bıldırcını deniyor.bıldırcınların birçok değişik renkleri mevcut.bende albino(beyez),amerikan,japon ve yerli bıldırcınlar mevcut.ayrıca kırma jumbo bıldırcın var.
teşekkür ederim sayın zeynel35, kimseden bir ses çıkmayınca artık mutasyon falan herhalde bunlar diye düşünmeye başlamıştım. yalnız bu hayvanlar ne bobwhiteye benziyor ne de california bıldırcınına, zaten onlardan biri olsa pazarda üç liraya vermezler o da ayrı bir konu:) eğer bu tür hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibiyseniz faydalanmak isterim. bir de bunların yumurtaları düz beyaz yanılmıyorsam değil mi? bugün bir tane öyle yumurta aldım da kafesten:D... herhalde onlarındır. erkek dişi ayrımını nasıl yapıyorsunuz, rengine göre mi?
Mehmet ÇINAR Bey ben bıldırcın beslemediğim için bu konuda bilgi sahibi değilim eğer http://www.kulucka.net/ sitesine gelirseniz size yardımcı olacak pek çok arkadaşımız var.
mehmet arkadaşım resime baktım ben birşey anlamdım ama tuvanın altını nasıl yaptın onu söylersen sevinirim ızgaralımı lütfen anlatırsan yuvanın nasıl olduğunu sevinirim.