Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KULUÇKA MAKİNESİNDEN ÇIKAN CİVCİVLER BÜYÜDÜKLERİNDE GORK`A YATARLARMI?? - 2.sayfa
MERhaba arkadarslar ben kuluckadan cıkan civciv aldım ve büyüttüm suan horozlarım ötüyor ve tavuklarım henüz yumurtlamıor ilerde tavuklar gorka yatarlarmı bılenler için lütfen yardım...
hepinizin yorumları için teşekür ederim inşallah yatarkar çok istiyorum çünkü bide bu resimler en az 2hafta önce cekmıstım o resimde horozlar ötmüyodu bile ama artık ötmeye basladı ama tavuklar hayla yumurtlamıolar tekraradan yorumlarınız için teşekurler...
hiç kafanızı yormayın, onlar bir yıllık yumurtanızı içlerinde dizmişlerdir ve nasıl hemen çıkartsakta siz afiyetle yeseniz diye düşünüyorlardır:D sizin sadece birazcık sabretmeniz yeterli;) saygılar
ya mehmet sen çok dolu birisisin bana msnini verirmisin lütfen sana sorcak cok sorum var
evet mehmetcinar haklı.2 haftaya kadar inşallah yumurtaları göreceksiniz.artık tavuğunuzu bantlıcaksınız yumurta yapmasın diye:)yatarken bile yumurtlucaklar.bende meraklandım şimdi yumurta yağmuru başladı mı bize yazarsınız değilmmi?:):)
ben eskısehır zıncırlıkuyu mah sınde oturuyom emesenım [email protected] gorusuruz
5 SENEDİR KÜÇÜK KULUÇKA MAKİNESİNDEN CİVCİV ÇIKIYOR. HİNTMİŞ, CÜCE KOŞİNMİŞ FARKETMİYOR. GURK OLUYORLAR. 8-9 AYLIK PİLİÇLER YUMURTLAYIP GURK OLDULAR. ŞU ANDA 3 PİLİÇ BİRDEN GURK OLDU VE ALTLARINDA CİVCİV ÇIKARDIK. 3-4 PİLİÇ SIRADA BEKLİYOR DAHA.......
estağfirullah HepimizEvciliz, dolu falan değilim, aslına bakarsanız buradaki arkadaşların belki %99`u benden daha tacrübeli ve bilgili arkadaşlardır. ben sadece bu konuya biraz merak saldım ve internet üzerinden bulabildiğim kadar bilgiyi edinmeye çalışıyorum. onun dışında tecrübe derseniz sıfıra yakın:) msn konusunda ise öncelikle bunu forum ruhuna aykırı buluyorum, çünkü sizin merak ettiğiniz bilgiyi merak eden belki bir dolu insan var ve biz bunları msnden tartışırsak hiç kimse bundan faydalanamaz ve biz de yanlış bildiklerimizi daha doğrusunu bilenlerden öğrenemeyiz. [email protected] adresinden ekleyebilir veya mail vs. gönderebilirsiniz. ama uyarmalıyım; 23 yıllık arkadaşım bile neden sürekli çevrim dışı takılıyorsun diyor, kullanmıyorum diyorum ama inandıramıyorum:)) msnimi eklemenizin çok da bir esprisi yok kısacası... soracak pek çok sorunuzun olması çok güzel, bu demektir ki forum gelişecek ve daha çok insan faydalanabilecek, forumda soru sormaktan çekinmekten ziyade kendinize forumda sormak için yeni yeni sorular yaratma hevesinde olmanız gerekir diye düşünüyorum. çünkü bu forumlar o sorulara cevap almak için zaten ve o sorular olmadan da gelişmesi imkansız. iyi akşamlar
``sbt`` tabiiki ben sana söylerim seve seve eskli arkım senınde msnı ekledım mehmet senınde ekleedım.Teşekkürler.Saygılar...
çok seviniriz.aslında görüyorsunuz değilmi;bu sitede bizim evcillerimiz bahanesiyle aslında birbirinden güzel dostluklar oluşuyor.bunları koruyalım.zaten bu siteye bir üye oldum.artık bırakamıyorum.o kadar dersin arasında yine günde 1 kezz giriyorum.bağımlılık yaratıyor:D
ewt bu dostluklarımızı yitirmeyelim