AŞıları tam,
İç&dış parazitleri tam,
Son derece sağlıklı,kimlikli, karneli
3.5 aylık ama şimdiden neredeyse 20 kg!!
Arkadaşım bakamadığı için bende, yani evde kalıyor. ev içi yaşama da alışkın, tuvalet eğitimi %80 tamamlanmış durumda.
ÜCRETSİZ sadece masrafı karşılığı cüz`i bir miktar alınacaktır.
harika bir bodyguard, bekçi köpeği cinsi DOGO ARGENTiNO...
🔒 Üyelere Özel
212 593 6889
🔒 Üyelere Özel
RESiMLERi GÖRMEK İÇİN MAiL ATIN!
merhaba...
Ücretsiz diyorsunuz ve masraf karşılığı sadece demişsiniz..
Aydınlatabilir misniz biraz daha. Ben dogo istiyorum fakat açıkçası pahalı gelio, siz masrafarı karşılığında ne kadar istiyorsunuz??
tekrar merhaba. Konu ile ilgili bilgi isteim ama ses seda yok:(
🔒 Üyelere Özel
bu adrese atarsanız masrafları ile ilgili bilgiyi çok sevinirim..
teşekkürler
kardeşim ücretsiz cüzi bir ücret demişsin 600lira istiyorsun nasıl oluyor bu iş 600 lira ne ücretsiz oluyo ne de cüzi bi miktar
cüziden kastınız 600 tl miydi yani :S
arkadaşlar yapmayın etmeyin bu ülkede asgari ücret bile daha 600 tl net olmadı:(
Mertçe yazın 600 tl die parası olan dönsün. Boi yere umutlandık desenize:((
DOGO için tabii ki cüz`i bir miktar 600 TL
Maalesef ben de asgari maaş alan biri olarak en az 1 aylık maaşım kadar değeri olan bir köpeği daha da cüz`i bir miktara verebilecek lükse sahip değilim.
Bu cins Türkiye`de yaygınlaşmamıştır ve
İnternette 1500$`a alıcı bulmaktadır.
Lütfen bunu başka köpek cinsleriyle karıştırmayın.
Bu köpek DOGO ARJANTiN`dir ve özel bir cinstir.
Bir terrier veya GOLDEN`la karşılaştırmamız doğru olmayacaktır...
Ama isterseniz 250Tl`ye sahibinin terkettiği çok tatlı bir yavru goldenim de var....
emin olabilirsinizki dogoyla ilgili yeteri kadar bilgi sahibiyim özellikle ücretleri konusunda internette dogolar 1500$` alıcı bulmuyor ofiyattan acılış yapılıyor ve 1000tl 900tl`lere veriliyor
250 liraya golden
600 e dodge argentino
Köpek alım satımı yapıyorum desenize kısaca .
Allahbilir bu köpekleri derneklerden veya barınaklardan sahipleniyorum diye alıp.
Bu ve benzeri sitelerden satıyorsunuzdur ..
arkadaşlar bu arkadaşımız alım satım yapmıyo anladığım kadarıyla şuan onda olan 2 köpeğe yuva arıyor tabi ücert talebi ona bağlı bişey değerli olan köpekleri masrafları ve değerleri karşılığında bi miktar para ile veriyordur çünkü bilmenizi isterimki xxirem arkadaşım kediciklerimizin sayfasındada bakabilecek arkadaşlara kedi veriyor lütfen önce araştıralım hop diye ortalık karıştırmayalım.
Sayın XXİREM sizinle konuşmadım ama sanırım konuşanlar sizin istediğiniz fiyatı yazmışlar. 600TL (ALTIYÜZ TL) burası farkındaysan köpek verenler topik`i sizde masrafları karşılığında diyip kılıfına uydurmuşusunuz site yönetimide yayımlamış güzelde 600 tl ücretsiz değildir. size 600 TL ye alacağınız köpekleri yazayım hatta daha ucuza nerde satıldığı site adı reklamı olur diye yazmıyorum 600 tl ye kangal alırsın, alman çoban köpeği alırsın uzun lafın kısası bütün cinslerden o paraya çok rahat alırsın dogo da öyle çook abartılacak bir cins değil ayrıca elinizde bir secere kağıdı varmı sanırım oda yok ve istediğinz para çok komik ve abartı bir arkadaşında yazdığı gibi delikanlı gibi satın köpeği fiyatıda buda diyin mesajınızda bile alicengiz oyunu var masraf karşılığı diyorsun 600 tl ne masraf ettin acaba 4 aylık köpeğe yapacağın masraf toplasan 100 tl yi geçmez neyse çok uzattım bence bu tip yollara baş vurmayın masrafı diyip sonra büyük paralar isteyip tepki görünce köpeği övmeyin o zaman o dediğiniz internet sitelerine girin ve 1.500 usd den satın bakalım kim alıyor. hee elinizde varsa kapı gibi seceresi bu yazdıklarımı kimse kaale almasın hatta ben özürdilerim.