Ücretsiz Köpek Verenler

______DoGo ARGENTiNO_________%100 safkan__ üCREtSiZ
AŞıları tam, İç&dış parazitleri tam, Son derece sağlıklı,kimlikli, karneli 3.5 aylık ama şimdiden neredeyse 20 kg!! Arkadaşım bakamadığı için bende, yani evde kalıyor. ev içi yaşama da alışkın, tuvalet eğitimi %80 tamamlanmış durumda. ÜCRETSİZ sadece masrafı karşılığı cüz`i bir miktar alınacaktır. harika bir bodyguard, bekçi köpeği cinsi DOGO ARGENTiNO... 🔒 Üyelere Özel 212 593 6889 🔒 Üyelere Özel RESiMLERi GÖRMEK İÇİN MAiL ATIN!

KARAHAN9 4 aylık köpege en fazla 100tl masraf ettiniz diyorsunuz da ben sizin köpek beslemediginizi hele dogo hiç beslemediginiz düşünüyorum. ben 35 günlükken dogo aldım yurt dısından kendim özel getirdim. su an 4 aylık şu ana kadar harcadıgım masraf 400-500 lira arası. dogolar anneden erken sütten kesilirse kemik gelişimi yanlıs oluyo ben sadece bacakları yamuk olmasın diye kullandıgım calcium 100tl yi bulmustur. dogo yu da beslemeden dogo hakkında yorum yapmayın. ben 8 sene petshopda çalıştım bakmadıgım cins köpek kalmadı su anda 4 köpegim var 3ü k9 dieride dogo. dogo dier köpeklerden cok farklı.. hırslı saldırgan asil bi okadarda sevimli akıllı duygusal. ben dogoyu size nekadar anlatsam bos bende beslemeden önce pek inanmıyordum bunları beslediginizde anlıyorsunuz. benim için dünyanın en harika köpegi. gerektiginde saldırgan hırslı ama normal zamanlarda da golden dan bile sirin sempatik bi köpek.

Golge018 ELMALARLA ARMUTLARI KARIŞTIRMAYALIM ÖNCELİLKE BENİM YAZIMA YORUM YAPMADAN BENİM ASIL DEĞİNDİĞİM KONUNUN DOĞRULUĞUNA KULAK VERİN BİR İLANA ÜCRETSİZ DOGO YAZIP MASRAFLAR KARŞILIĞI DER FİYATTA YAZMAZSANIZ HERKES 600 TL GİBİ BİR FİYATI DUYUNCA ŞAŞIRIR VE HALİYLEDE TEPKİ VERİR SİZİN DEDİĞİNİZ KONUYA GELİNCE BENİM MASRAF DEDİĞİM AŞISI VE PARAZİT HAPLARI GİBİ ŞEYLERDİR. SİZ GİDİP KÖPEĞİNİZE MİLYARLIK MAMA VE VİTAMİNLERDE ALIP VEREBİLİRSİNİZ BUNUN ADI MASRAF OLMAZ O ZAMAN O KÖPEĞİN İHTİYACIDIR YEMEZ İSE ÖLÜR YANİ ŞÖYLE DÜŞÜNÜN BİR ARABA ALIP SONRA SATARKEN KOYDUĞUNUZ BENZİN PARALARINIDA İSTEMENİZ GİBİ BİRŞEY UMARIM SIKINTIMI ANLATMIŞIMDIR BANA GELİNCE TAHMİN ETMİYCENİZ KADAR KÖĞEK BESLEDİM K9 DAN KUKIRA KADAR BANA KALIRSA DOGO YU BU KADAR ÖVMEYİN KANGALIN ÜZERİNE TANIMAM AKIL GÜÇ DUYGUSALLIK GÜCÜN EN SON NOKTASI KANGALDIR AMA ÖYLE TRIŞKADAN İSTANBUL ÇİFTLİK KANGALI DEĞİL ROTLAR KADAR OLAN DEDİĞİM 6 TIRNAK KARABAŞ AYAĞI KALKTIĞINDA 1.90 OLANLARDAN ÇİMENTO TORBASI GİBİ GÖĞÜSLÜ OLACAK NEYSE LAF UZADI DEMEM OKİ HERKES DÜZGÜN İLAN VERSİN VATANDAŞDA KİMİ NE İÇİN ARADIĞINI BİLSİN GERİSİ HİKAYE

KARAHAN sana sonuna kadar katılıyorum...

Ben almak istorum

Ben almak istorum

Ben almak istorum

Ben almak istorum

Ben almak istorum

Ben almak istorum

Yanıtlamak için giriş yapın