Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
KUŞUM ÖLDÜ ANNEM BUNALIMDA!! ACİL MUHABBET KUŞU
PRENSES ADINDA DİŞİ BEMBEYAZ (ALBİNO) BİR MUHABBET KUŞUMUZ VARDI 4 YAŞINDA HASTALANDI ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPMAMIZA RAĞMEN KURTARAMADIK. ANNEM KAFESE BAKIP BAKIP AĞLIYOR.TABİİ BEN DE ONUNLA BİRLİKTE. ALBİNO BİR MUHABBET KUŞU ARIYORUM. YAVRU OLURSA ÇOK İYİ OLUR. BİZE YİNE ALIŞIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ANNEM "ANCAK YENİSİ GELİRSE KENDİMİ AVUTURUM" DİYOR TABİİ YERİNİ TUTMAYACAK AMA.. LÜTFEN YARDIM EDİN. SEVGİLER.
merhaba özgür.ben istanbuldan üreticiyim.Üretimhanemde bir çiftimde bembeyaz kırmızı gözlü dişi albinonun altında 11 yumurtadan 8 tanesi yavru çıktı et halinde tüyler çıkmadı aralarında bembeyaz çıkarsa cinsiyeti farketmez diyorsanız size bir tane hediye edebilirim.Yalnız sizin yeriniz neredeydi istanbuldamı?
Çok Sevindim! İstanbul''da oturuyorum bana iletişim kurabilmem için bir adres yazarsanız çok sevinirim. Cinsiyeti hiç farketmez yeterki olsun.
slm mumit istanbulun neresinde ureticilik yapıyorsun ben anadolu yakasında oturuyorum bende bir erkek muhabbet kusu var ona es alacagım ve kadıkoy ve eminonundeki kusculara pek guven olmuyo mumkunse bir adet dişi senden alayım emınım daha uygun fiyata ve daha saglıklı bi kuş almış olurum (cunku uzun suredir degişik kuslarla denememe ragmen bir turlu muhabbet kuslarım ciftlesip yavru vermedi elimdeki erkek ise yavru iken aldıgım su an 1 yasında ve bana alışık durumda) [email protected]
Merhaba Mumit, Yavru kuş hakkında bana ulasabilecegınız adress; [email protected] saygılar..
merhaba özgursr.email adresim [email protected]. Yavruların dört tanesi rengi tam belli olmadı ama kanat tüyleri siyah rengi olduğuna göre albino çıkmadı.diğer dört tanesini bekleyelim inşaallah albino çıkar.
slm adrenaline.Tepeli,Taçlı ve diğer cins muhabbet kuşları üreticiyim.Hiç bir kimseye açık adresimi vermeyeceğim.Daha önce başıma hırsızlık olayı olduğu için,Tepeli ve Taçlı olan kuşlarıma nazar değdiği için Üretimhaneme ailem dışında hiç kimseye içeri almıyorum ve fotoğraf dahi çekip kimseye göstermiyorum.Bu şekilde iyi verim alıyorum. Yoksa düzenimi bozulup Yeniden sıfırdan başlamak istemiyorum.Yeniden başlamak yavru alıp 1-1.5 sene boyunca büyütmek için masraf etmek istemiyorum.Çok zarar ettim.Şuan kuşlarımı hiç birini kapasiteyi arttırmam için satmıyorum.Yalnız üretime elverişli olmayan yavruları satıyorum. Üretici olarak damızlığa ayırttığı iyi yavru ve iyi genç kuşları satmaz,satılmaz.Kusura bakmayınız. Size tavsiyem yavru kuş alıp sizinle beraber büyütmek.
sagol mumit ama benim erkek kus zaten 1 yasında simdi yavru alsam aralarında yas farkı olcak peki tavsiye edecegin yerler varmı iyi kus satan
rica ederim adrenaline.Yaş farkı için sorun olmaz.yinede siz bilirsiniz.Üretimhanemde bazı çiftlerimde dişi 3 yaşında erkek 1 yaşında bazı çiftlerimde dişi 2 yaşında erkek 4 yaşında olanlarda var.İyi kuş için üreticilerden tavsiye etmiyorum.Çünkü elden çıkarmazlar.Varsa komşularınızdan yada arkadaşlarınızdan evde besleyen kuşları tavsiye ederim.
mrh.özgürs.iki tanesi belli oldu biri gri biride sarı yeşil rengi çıktı.diğer ikitanesi kaldı.Daha belli değil.merak etmeyesin diye yazıyorum.