Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

KUŞUM ÖLDÜ ANNEM BUNALIMDA!! ACİL MUHABBET KUŞU - 2.sayfa

PRENSES ADINDA DİŞİ BEMBEYAZ (ALBİNO) BİR MUHABBET KUŞUMUZ VARDI 4 YAŞINDA HASTALANDI ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPMAMIZA RAĞMEN KURTARAMADIK. ANNEM KAFESE BAKIP BAKIP AĞLIYOR.TABİİ BEN DE ONUNLA BİRLİKTE. ALBİNO BİR MUHABBET KUŞU ARIYORUM. YAVRU OLURSA ÇOK İYİ OLUR. BİZE YİNE ALIŞIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ANNEM "ANCAK YENİSİ GELİRSE KENDİMİ AVUTURUM" DİYOR TABİİ YERİNİ TUTMAYACAK AMA.. LÜTFEN YARDIM EDİN. SEVGİLER.

img

ozgursr

21 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba mumit, ben de tam mesaj yazacaktım gercekten de cok merak ediyorum. ama bu pasif bir ozellik olduğundan çiftlesen iki kuşun da albino olması gerekebilir.ya da cok kucuk bir şans cıkabilir. işte ben de o şansı bekliyorum gercekten cok sagol ilgilendiğin için.

img

ozgursr

ÖZEL MESAJ

merhaba özgürsr.Bugün sabah kalan iki yavruyu baktım.İkisi de Gök mavi çıktı babaannesinin rengine çekmiş.Maalesef albino çıkmadı.Üzgünüm.Albino çıkmasını size vermeyi gerçekten çok isterdim.

img

mumit

19 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm Mumıt, Size cok tesekkur ederim. En azından elinizden geleni yaptınız ve ilgilendiniz. Size de cok zahmet oldu. Ben hala arıyorum Annem de pek bir heyecanlanmıştı soylediğimde. Yine de mail adresimi verdim olur da rastlarsınız bana haber vermenizi cok isterim. Ayrıca adresinizi verirseniz tabii mail yoluyla! Arkadaslarım da kuş sahibi olmak istiyorlar. Herhalde kusları görebilecegmiz bir yeriniz vardır, üretimhaneniz dışında. Saygılarımla..

img

ozgursr

ÖZEL MESAJ

-Rica ederim ne zahmeti. -Çevremde albino çıkarsa size haberdar ederim merak etmeyiniz. -Adrenaline de açık adresimi istemişti.Onun için yukarıda mesaj yazmıştım 8.8.2005 tarihli.Okumanızı rica ederim. -Üretimhanemin dışında başka yerim yoktur.Ben muhasebeciyim. -Üretime elverişli olmayan yavrularımı satıyorum tabi alan kişiye herşeyi anlatarak öyle satarım.Arkamdan laf ettirmem. Satılığa çıkardığım kuşlar elimde kalmaz.hemen satılıyor.Şuan kalmadı. -Bu arada 1 saat kadar önce yavrulu dişi albinonun yuvalığına baktım daha yavrular yuvadan çıkmadan bugün yumurta yaptı.Bende yavruları başka bakıcı çiftlere koydum. İyi Akşamlar...

img

mumit

19 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

*Çok teşekkür ettim tekrar. *Demekki aynı sektorde çalışıyoruz. Ben de özel bir şirkette mali işler departmanında calışıyorum. *Mesajı okudugumdan özellikle üretimhaneninizin dişinda bir yerinizin olup olmadıgını sormuştum zaten. *Galiba beyaz bir yavru gelecek bugun! Sizden ümidimi kesince evimin yakınındaki kuş satan dükkana sordum. Belki bulabiliriz, perşembe kesin belli olur demişti. Bugun bakacagım. ***** Olursa muhteşem olacak çünkü bugün annemin doğumgünü!!!!!!!!

img

ozgursr

ÖZEL MESAJ

BENİM 2TANE ANNE ALTINDAN{ÜRETİCİ DEĞİLİM}YAVRUM VAR EĞER SENİN İÇİN CİNSİ FARK ETMİYORSA BİRİ MAVİ BİR DE PAMUK BEYAZ RENKLİ MUHABBET KUŞUM VAR. GÖRÜŞMEK İÇİN [email protected]

img

1905gsli

19 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ