Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

PHOENİX HOROZ-TAVUĞU-DENİZLİ HOROZU-

Sevgili meraklı dostlar.1 adet safkan DENİZLİ HOROZU mu alana yanında orjinal gümüş PHOENİX ÇİFTİ-2 ADET JAPONEZ TAVUĞU bedavaya verilecektir. fiat hepsi 300.-tl. bankacı ahmet orhan 0532.6213600- [email protected] dan ulaşabilirsiniz.

img

denizlici

16 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hıımm.

img

coskunefe

15 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili meraklı ahmet bey ,size ne söyleyeceğimi bilmiyorum ama para kazanmak için lütfen insanları kandırmayın!! foniksleri hem senden başkasına satmam diyorsun sonra sözde promosyon amaçlı (bu fiyata nasıl promosyon oluyorsa ?? (300 tl) birilerine kakalamaya çalışıyorsun,bana da foniksleri sözde torunun çok begendiği için satmakdan vaz geçtiğini söylüyorsun, bu arada baharda 30 tl verip aldıgım yumurtalardan 1 tane bile yumurta çıkmamasının suçunuda kargo ya yüklüyorsun, benim burada sana söylemek istediğim kimse 30 tlden 50 tl den onu da bıraktım 2 tane kel foniksden ne zengin olur nede buna değer ama inançlı görünüp insanları kandırmak yakışmıyor.lütfen kimseyi aptal yerine koymayın.burada ve diğer sitelerden evcil alacak arkadaşlara ricam her önünüze gelen hayvan satıcısından hayvan almayın 2 kuruş kaybetmekden çok insanlara güveninizi kaybediyorsunuz, gözünü para bürümüş insanlar tahmin edemediğiniz kadar tehlikeli oluyor,ayrıca bu tür muamelelere maruz kalmış arkadaşlar bu mağduriyetimizi lütfen ilan edelim bu sayede bu piyasada insanları aptal yerine koyan insanları insanları ayıklamış oluruz.herkese bol evcilli günler........

img

mesut_e

17 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ahmet abi hakikaten bu konuların dışında kalmak isterdim ama bu kadarıda ayıp bende denizli horozu yetiştiriyorum hepsi safkan sesleri görünüşleri seçme damızlıklarım ama bu kadar fiyat söylemeye utanır insan.denizli horozunun piyasasını ben çok iyi biliyorum insanların zevklerini zaafiyet olarak görüp böyle bişey yapmak insanlığa sığmaz. AYIP AYIP

img

üniali

16 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar niye rakama kızıyorsunuz ki ? Önümüz kurban bayramı belki alacağınız denizliyi KURBANLIK DİYE kesersiniz ..Çifte sevap :)

img

mogli

18 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

denizli fiyatları tavan yaptı buyıl seneye herkez denizli besler umarım

img

ramo07

15 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ünali kardeşim epeydir sesin çıkmıyodu hoşgeldin selamlar

img

ramo07

15 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba uniali.Denizli horozları ile ilgili bazı bilgilere ihtiyacım var??Msn adresim ([email protected])İyi günler...

img

sportmen

16 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sözüm MESUT ERİŞ e.yüzüme konuşup arkamdan kuyumu kazıyormuşsun meğer.nasıl iki yüzlü olabilirsin bu kadar.seni ALLAHA havale ediyorum.zevkin-merakın değeri parayla ölçülmez.19.11.tarihinde aleyhimde bu kadar konuştuğunu okumuş olsaydım 23.11. de seninle görüşme yaparmıydım acaba????bir düşün.hakkında yanılmışım.yolun açık olsun kardeşim.Ben bu güne kadar kimseye yanlış yapmadım yapamam da.ARAS KARGO da maalesef kırılmalar oluyor.dün ist.dan TEKNOVET firmasından istediğim küçük İLAÇ ŞİŞESİ 26.50 tl.kırılmış 6.30 tl de ücret ödediğim halde ben suçu kime atayım.insanları karalamak çok kolay.GÜNAH.tır.

img

denizlici

ÖZEL MESAJ

diğer sözüm de ÜNİALİ kardeşime.bilmediğin bir konuda hakkımda yorum yapmanı doğru bulmadım.benim DENİZLİ lerim senin denizlilerin gibi ZİRAAAT kanı değil.unutna.50 tl ye senin horozlarından çok var tabi.yumurtası da 1.80.-tl ama bizim damarımız ZİRAAT ten değil uzun uğraşların sonunda damar takibi yapılarak bu güne kadar gelinmiş özel bir tür DENİZLİ cinsidir.ses kalınlığı-uzunluğu dolayısı ile fiatı 150 tl den herkez tarafından alınmaktadır.ama adı denizli olsun da ne olursa olsun diyenlere sen horozlarını sat gene.yolun açık olsun

img

denizlici

ÖZEL MESAJ