Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

PHOENİX HOROZ-TAVUĞU-DENİZLİ HOROZU- - 2.sayfa

Sevgili meraklı dostlar.1 adet safkan DENİZLİ HOROZU mu alana yanında orjinal gümüş PHOENİX ÇİFTİ-2 ADET JAPONEZ TAVUĞU bedavaya verilecektir. fiat hepsi 300.-tl. bankacı ahmet orhan 0532.6213600- [email protected] dan ulaşabilirsiniz.

img

denizlici

16 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bir kere senin yüzüne iyi konuşmadım soguk davrandım bu yazıyı okuyup hatanı anladıgını sandıgım için,bu ilanı 19/11 de verip 23/11 de torunum fonikslerden bıktı seninle anlaştıgımız fiyata satayım diyen biri yalancımı değilmidir?bunu bu tartışmayı okuyan arkadaşların takdirine bırakıyorum,beni hiçbir yere havale edemezsin.hakkın yok.öyle dualar etmekle inançlı olunmuyor ne yazık ki,belki hataların için Allaha yalvarsan daha iyi olur,bunu başkalarına yutturabilirsin ama ben yutmam.zevkin değeri parayla ölçülmez ama senin ölçülerin üst seviyede nedense.:)hakkında asıl yanılan benim ,aras kargoda kırılmalar oldu 13 yumurtadan belki 5 tanesi rakamı hatırlamıyorum peki kalan 8 tane neden çıkmadı?kusura bakma ama üzerinde şaibe kaldı,bu konunun günahı boynuna,bu yazıyıda ben yandım başkaları yanmasın diye yazıyorum,bundan sonra insanların hayalleriyle bu şekilde oynamazsın umarım.

img

mesut_e

17 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ahmet abiyle aramızda yanlış bir anlaşma oldu,kendisiyle msn de konusup anlaştım zararlarımı telafi edeceğini belirtti,samimiyetine inandım ,ve biraz da fevri bir yaklaşımım oldu ,kendisine söylediğim ağır sözler için özür diliyorum.siteye verdiğim rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim.

img

mesut_e

17 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ne güzel tatlıya bağlanmış olması.İşte budur.İkiniz adına sevindim.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili MESUT E kardeşim özrün kabul edilmiştir.insanlar konuşa konuşa anlaşırlarmış.ben sözümdeyim.her zaman olduğu bibi. bu arada sitedeki meraklı arkadaşlarızdan da ben de özür dilerim.LİMON 79 kardeşime de teşekkürlerimi sunarım.herkese bol sağlıklı evciller

img

denizlici

16 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yaşasın evcil hayvan dostluğu...

img

sportmen

16 yıl 7 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

VAROLUN DENİZLİCİLER VAROLUN SİZEDE BU YAKIŞIR

img

ramo07

15 yıl 10 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

denizlici abi benim horozlarım ilk alındığında ziraat kanıydı ama her sene yeni kan değişimiyle geliştirdik seninkilerden farkı yoktur diye düşünüyorum benim tepkim sadece fiyat konusundaydı ben senin gibi insanların zevklerini zaafiyet olarak görüp çıkar sağlamaya çalışmıyorum aramızdaki fark bu horozların kanı değil emin ol.

img

üniali

16 yıl 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

YORUMLAR HAKLI. ÇOK KAZIK. ALTIN ZIÇIYORLAR DEMEK Kİ. BURSA PARK HAYVANCILIK DAHA UYGUN. KAZIKKKKKKK.

img

necmi

18 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ZEVKİN MERAKIN DEĞERİ PARAYLA ÖLÇÜLMEZ DİYORSUN AMA İNSAF BEAAAAAAA. 300 TL HA. ABOOOOOOO.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

BU YUMURTA İŞİNE DE KİMSE KANMASIN. AKILLI ADAM BİLMEDEN YUMURTA ALMAZ.......

img

necmi

ÖZEL MESAJ