Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
PHOENİX HOROZ-TAVUĞU-DENİZLİ HOROZU- - 3.sayfa
Sevgili meraklı dostlar.1 adet safkan DENİZLİ HOROZU mu alana yanında orjinal gümüş PHOENİX ÇİFTİ-2 ADET JAPONEZ TAVUĞU bedavaya verilecektir. fiat hepsi 300.-tl. bankacı ahmet orhan 0532.6213600- [email protected] dan ulaşabilirsiniz.
ünali sana nasıl ulaşabilirim bana yumurta lazım istanbula yollayabilirmisin?
Arkadaşlar sakın bu bankacıyım deyipte milleti dolandıran gözünü para bürümüş olan şahısa inanmasın ben geçen yıl 80 tl yolladım bu şahısa bana gönderdiği yumurtalarda hasar yoktu hemen hemen 3 tane hariç hepsi sağlam geldi 40 yumurtadan çıkan civciv sayısı 11 onların içindende 2 tane denizli çıktı gerisi köy tavuğu kırması çıktı defalarca aramama rağmen bana dediği senin tavuğun iyi çevirmemiştir ondan dolayı çıkmamıştır dendi. Hadi tavuk çevirmedi çıkmadı çıkanlar neden denizli deil benden aldığın para sana haram olsun yazmıyacaktım buraya ama artık benden başkalarıda aynı duruma düşmemesi için burda bu konuyu açmak zorunda kaldım sen bence yumurtalar verdiğin adamda çıkmasın diye bir gün suda bekletiyorsun benim tahminim bu yönde sonra yolluyorsun millete çekirge bir zıplar iki zıplar benden sana sölemesi alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste bende sana gıcık kaptım artık
ben şeref istanbuldan
Sayın MADRABAZ.ADIN GİBİ OLDUĞUN BELLİ.BENİN CEP TELEFONUM 24 SAAT AÇIK.SEN BANA HİÇ TELEFON ETMEDİN.YALAN SÖYLEME ALLAH AŞKINA.ADINA LAYIK OL.BENDE BİR KERE KÖY TAVUĞU YOK.TAMAMI DENİZLİ TAVUĞU VE HOROZU DUR.ALLAH BANA HARAM PARA YEDİRMESİN.40 TANE YUMURTA VERSEYDİM SİZE 200.-TL ALIRDIM SİZDEN.YALAN SÖYLEME.CEP TELEFONUM.0532.6213600. ŞEREFLİ İSEN SEN DE TELEFONUNU VER YÜZ YÜZE GÖRÜŞELİM.İNSANLARI KARALAMAYI BIRAK.sitedeki arkadaşlardan bu çirkinlikler için özür dilerim..