Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
LÜTFEN YARDIM! - 2.sayfa
Arkadaşlar 3 yaşında bir muhabbet kuşum var,iki gündür ne zaman görsem tüylerini kabarık ve evdeki herşeyle oynuyor. Evdekilerin eline konuyor, eşyaları didikliyor, başımıza konuyor, yaklıaştığımızda sürekli öpüyor..Bunlar iyi de, bir de çok yem yiyor..Bir sitede sürekli tüy kabartması ve çok yem yemesinin bir hastalık belirtisi olabileceği yazıyor ama yeterli açıklama yapılmamış..Dün odamda serbestti, ışığıkapatıp çıkmıştım odadani hep yaparım bunu o da kafesine girer , odaya döndüğümde bulamadım sonra ötmeye başladı bir baktım yatağın arkasına düşmüş, oradan aldığımdan beri bir haller olmuş Boncuk Bey e:) Acaba onu biz kurtardım diye mi böyle candan tavırlar sergiliyor? Eğer öyleyse neden bu kadar çok yiyip tüylerini kabartıyor ? Yardımcı olursanız çok sevinirim, bir hastalığı varsa erken müdahale etmemde yardımınızın faydası olacaktır..
r1r1 anladık abi her konuya bunu yazarsan olmazki bir onuya yaz bn cvapladım git cozume bak her konuya bunu yazarsan ilgisiz olur abi okey
r1r1 anladık abi her konuya bunu yazarsan olmazki bir onuya yaz bn cvapladım git cozume bak her konuya bunu yazarsan ilgisiz olur abi okey
sorun kusunun parazitlenmesi olabilir ama veterinere goturursen iyi olur bnm kusumda sık sık kabarıodu baktim ki parazitlenmis sprey kullandm gecti :)