Ücretsiz Köpek Verenler
merhaba ela ahmet ben resimleri gördüm gerçekten dünya tatlısı yanakları öpülesi to ton yavrular ben istanbul gaziosmanpaşada ikamet etmekteyim bahçeli bir evim var ve güvercinlerim:) senin ton ton ların rahat edecekleri ve mutlu olacakları ziyaretlerine geldiğinde seni gülücüklerle karşılayacakları bir ortamda onlarla birlikte güzel vakitler geçirmek istiyorum eğer sende olur dersen görüşebiliriz.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
slm bende ufaklıklardan bırıne talıbım benım 1 kopegım var ona arkadas arıyorum
Behçeli evim, 2 Dogo köpeğim var. American Bulldog'ları çok seviyorum. Alır, iyi bakarım, Anne baba safmı?
Ömer SEZER 🔒 Üyelere Özel osezer@mersinport.🔒 Üyelere Özel
Merhaba Antalyadan Ceyda ben ,yorumlarınızı okudum eğer sahiplendirmediyseniz bitanesini alabilirim ,Burdan bütün masraflarını üstlenebilirim ve iyi bakılacağı konusunda hiç şüpheniz olmasın
NASIL ALMAMIZ YADA SİZİNLE NASIL İRTİBATA GEÇMEM GEREKİYOR
mrb. ben cihat malatyada oturuyorum çocukluğumdan beri hayvan besliyorum.çok acil bi dosta ihtiyacım var ikisinede bakmaya hazırım.benim için çok iyi olur bulunduğunuz şehre gelme imkanım da var cevap 🔒 Üyelere Özel
yavruları severek üstlenip bakmak istiyorum nasip olursa talibim iyi günler cevabınızı beklerim