Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Cüce Koşin Ve Denizli horozu
Mesut Eriş arkadaşıma hediye ettiğim denizli ve cüce koşin horozlar umarım beğenirsin.
begenmez olurmuyum hiç çok güzeller teşekkur ederim
hepsi birbirlerinden güzel kalın sağlıcakla
Mesut ikisi de çok güzel inşallah bol bol yavru alırsın :)
teşekkur ederim arkadaşlar,umarım bol yavru alıp Emrah dostumun yaptıgı gibi dostlarıma hediye ederim,bu arada horozlarımı teslim aldım inanın ki resimden çok çok daha güzeller bende en yakın zamanda resimlerini çekip bu sitede yayınlayacağım.
Mesut horozları sağsalim almana sevindim inşallah bol bol sağlıklı güzel yavru alırsın.Denizlileri çok sayıda üretirsin bu ırka meraklı arkadaşlarda faiş fiyata denizli horozu almaktan kurtulurlar.İşin başka bir yanıda adamlar 70 sn veya 35 sn ötüyor diye videolar yayınlamışlar.Ama hiç biri gerçeği yansıtmıyor.Elimde bolca denizli palazlar var sezona hazır olacaklar kısmet olursa 5 tl yumurta alma devride sona erecek.Tüm evcil doslara bol evciller.
Merhaba ekaradeniz.Nerde yaşıyorsunuz. bende denizli horozu beslemeye yeni başladım.Msn den görüşelim tanışalım inş..([email protected])
sportmen,merhaba msn ekledim görüşmek üzere.
sagolasın dostum sen hiç merak etme denizlileri bir üreteyim düşük gelirli denizli sever arkadaşlarıma yardımcı olucam ,bende astronomik fiyatlar yüzünden yaklaşık 2 yıldır bu ırkı besleyememiştim,kısmet bu güneymiş,bu arada emrah dostum bana 2 tane cüce koşin horoz gönderdi belki istanbul da cüce koşin horoz arayan arkadaşlar vardır diye düşünüyorum,sarı cüce koşin safkan horoz arayan varsa benimle bağlantı kurabilir,ayrıca cüce koşin horozu başka ırklarla takas da edebilirim,aradadığım ırklar: habeş horoz,foniks altın ve gümüş horoz,yada dişi hindi olabilir fiyat farkı tarafımdan karşılanacaktır.
mesut kardeşim ligorin konusundaki desteginden dolayı çok teşekkür ederim....hakkını ödeyemem....