Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Cüce Koşin Ve Denizli horozu - 2.sayfa

Mesut Eriş arkadaşıma hediye ettiğim denizli ve cüce koşin horozlar umarım beğenirsin.

img

ekaradeniz

18 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HÜRKAL ABİ BİLİYORUM SİTEM ETMİŞSİN AMA ,BENDE 1 TANE LİGORİN ÜRETEMEDİM SADECE 3 TANE LİGORİN MELEZİ ÜRETEBİLDİM,YARDIM ETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ LİGORİNLERİ ARKADASIN KÜMESE VERDİM ORADA ÜRETMEYİ PLANLIYORUZ AMA BU KONUDA ASLA SÖZ VEREMEM ÇÜNKÜ İNSAN BÖYLE BİR YÜK ALTINDA KALINCA TAHMİN EDEMEDİĞİN KADAR YÜK VE RAHATSIZLIK HİSSEDİYOR, BU ARADA LİGORİN HER YERDE OLAN BİR TAVUK PAZARLARDA BİLE SATILIYOR ORADAN ALMAN BENCE ÇOK DAHA HESAPLI,ÇIKMA DİYE KİMSE ALMIYOR AMA BENDE LİGORİNLERİ ÇIKMA OLARAK ALDIM,

img

mesut_e

17 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sana güvenip ligorin aramayı bırakmıştım ama insan bir haber verir ve yardımcı olamayacagını söyler...pazardan bakarız kardeşim senin canın sagolsun...

img

cem061

16 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sana güvenip ligorin aramayı bırakmıştım ama insan bir haber verir ve yardımcı olamayacagını söyler...pazardan bakarız kardeşim senin canın sagolsun... kusura bakma ama ben sana garanti dediğimi hatırlamıyorum,kimse bu sözü veremez sonuçta canlı hayvan, ben bu sene yavru alamadım şu an elimde yetişkin ligorin (satın aldıklarım ,ürettiklerim değil)yani senin begenmediklerin var,onlarıda begenseydin bile nakl.büyük sorun gönderemezdim,ben ``sana gönderirim`` dediğin denizli ve diğer ırkların konusunu açmadım bile dikkat edersen, olmayınca olmuyor,benim seni suçlamadıgım gibi senin de aynı şekilde davranmanı beklerdim,ama olsun senin de canın sagolsun sende bana haber vermedin vermek zorundada değilsin ayrıca.

img

mesut_e

ÖZEL MESAJ

dostum ne zaman benden arayıp hayvan veya yumurta istedinde göndermedim,kaç kere aradın beni,bir kayboldun bulabiline aşk olsun...biz hayvanın peşinde degiliz dostlugun peşindeyiz....neyse kusura bakma dostum sen haklısın allah işini gücünü rast getirsin..

img

cem061

16 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kulucka.nette bir ara ben üyeyken gönderirim demiştin,bende ne zaman istersen gönderebilirsin demiştim,neyse önemli değil ben senin müsait olmadıgını düşünerek göndermediğini düşündüm açıkçası ,ortalıkta görünmemem konusunda kulucka.netten tarzını begenmediğim için ayrıldım,msn konusuna gelince eylül başından beri anormal derecede yogunum,ayrıca msn adresimi de değiştirdim, [email protected] eklersen sohbet ederiz,bir konuda haklısın bende aramadım sende aramadın,ligorin konusunda umarım bu bahar yardımcı olurum sana,kal sağlıcakla.

img

mesut_e

ÖZEL MESAJ