Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KENDİ ÜRETİMİM OLAN YÜKSEK DÖL ORANINA SAHİP BILDIRCIN YUMURTASI

Arkadaşlar,Kendi üretimim olan ve kafeslerinde 2 dişiye 1 erkek oranlamasıyla barındırılan yüksek döl oranına sahip bıldırcın yumurtalarını istenilen ile kargoyla gönderebilirim. Ayrıca elimde 3 haftalık bıldırcın palazı ile etlik bıldırcında bulunmaktadır. Döllü bıldırcın yumurtası viyolü: 2.00 TL. Bıldırcın Palazı: 2.50 TL. Etlik Bıldırcın: 4.00 TL.

img

ajnan

16 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Telefon: 05352077057

img

ajnan

ÖZEL MESAJ

Damızlık bıldırcın toptan fiyarı 3 lira arkadaş fiyatların çok uçuk. Etlik bıldırcın 4 lira demişsin pazarda 2 liraya seçmece satıyorlar.Ne de olsa erkekler fazlalık oluyor yediği yem zarar.

img

adventureee

16 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım o pazarda satılanlar sanırım verim alınamayan yumurtadan kesilmiş yada çok az yumurtlamaya devam eden yaşlanmış bıldırcınlar.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Arkadaşlar! Adventureee arkadaşım; Bu vermiş olduğum fiyatlar,Eskişehir kuş pazarındaki fiyatlardan aşağı fiatlardır.Yani Eskişehir piyasası bu düzeylerdedir.Orada yetişkin ve Limon79-1 arkadaşımızın dediği gibi ya yumurtadan kesilmiş yada kart erkeklerin fiatı 5.00 TL.dir.Eskişehir`li arkadaşlardan pazara gidenler fiatlara şahit olmuşlardır.Zaten benim canlı satışım sadece Eskişehir içi olup,buranın piyasası altındadır bu fiatlar. Canlı hayvan naklinde kargo ve otobüslerle il dışı gönderim mümkün olmadığındanda,(Canlı satışları elden yapılmakta olup) talepler tarafımdan geri çevrilmektedir. Ayrıca Eskişehir kuş pazarında 3-4 haftalık bıldırcın palazlarıda 3.00 TL.ila 3.50 TL.arasındadır. Gelelim döllü bıldırcın yumurtalarına.Bırak Eskişehir pazarını sen hiç internette Yüksek döl oranına sahip bıldırcın yumurtasının viyolünü 2.00 TL.ye vereni gördünmü derim? 2.50-3.00 TL.ye satılan yumurta viyollerini 2.00 TL.ye veriyorum ya dediğin gibi uçuk fiat işte bu değilmi? Benim amacım tüm kanatlı satışlarımda kar marjının önceliğinden ziyade hobici arkadaşların,uğraşlarında maddi, manevi olarak onlara yardımcı ve destek olmakdır. Bursa`dada fiatların pek farklı olduğunu sanmıyorum.Ama doğru yaşlı erkek ve yumurtadan kesilen dişilerin fiatları dediğin gibi daha aşağı olabilir.Ben zaten o türlerin satışını yapmıyorum.Benim işime yaramayanın bir başkasının işinede yaramayacağı anlayışı düsturumdur. Ben eleştirilerine yinede teşekkür eder,bıldırcın yumurtalarımdaki gönderdiğim bir kaç arkadaştan aldığı referansları istersen sana sunabilirim.Bu güne değin gönderdiğim yumurtalardan henüz şikayet aldığım veya memnun olmayan bir arkadaşım olmamıştır.

img

ajnan

ÖZEL MESAJ

sayın ajnan,bıldırcınları kapalı yerdemi bakıyorsunuz bu zamanda yumurtladıklarına göre.Birde döllü yumurta ne kadar bulunur elinizde.Fazla alımlarda biraz daha indirim yapmanız mumkunmu.Sizin vasıtanızla bende başlayabilirim bıldırcın yetiştirmeye.

img

ekaradeniz

18 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Arkadaşlar! Sayın"ekaradeniz" arkadaşım siteye fotoğraf yükleyemediğimden maalesef sizlerin gösterimine sunamıyorum. Fakat "Kuluçka Net" sitesindeki "üyelerimizin kümesleri"nde "Metin AK Kümesi-Eskişehir" başlığındanda fotolar gösterime sunulmuştur.Hatta orada sizin gibi Karadeniz`li olan (Trabzon`dan Mehmet TEKİN) isimli arkadaşımız kendisine gönderdiğim yumurtalardan çıkan (10 gün biriktirdiğim yumurtalardan %85`in üzerinde verim almıştır) civcivlerini videoya kaydedip gösterimede sunmuştur.Onlarıda seyredabilirsiniz. Yerim kapalı ve ısı daima kış süresincede 15 derecenin altına düşmemektedir.O nedenlede daimi yumurta alımı söz konusu olup günlük üretimim 5-6 viyol arasıdır.10 günlük biriktirimimle 50-60 viyol gönderebiliyorum.(Kendime biriktirdiğim 15 günlük yumurtalardanda civciv çıkımı yaptım) Fiat konusuna gelince,malum döllü yumurtayı)hemde yüksek döl oranına sahip olması avantajıyla),diğer sitelerdende yaptığım araştırmayla benden başka 2.00 TL.ye veren yok.Bir zamanlar (4 ay önce)intoko`da Bursa`dan biri vardı,oda 2.00 TL. demişti ya bizde almaya niyetlendik havalemizi yaptık ama vatandaş dolandırıcı çıktı,ne yumurta geldi,nede paramız.Bende maddi manevi kanatlı severlerin duygu ve hevesleriyle oynanmaması gerektiği bilinci ve inancıyla 2.00 TL.ye öyle satılmaz böyle satılır diyerek yumurtaları satışa sundum. Zaten gönderimlerde kargodaki zayiatlarıda göz önünde bulundurarak,%10 nispetinde fazla gönderiyorum.O nedenle maalesef kusura bakmayın (Prensibimizide bozmama adına) fiat konusunda bir şey yapamayacağım. Hakkınızı helal edin,Allah`a(cc) emanet olunuz.

img

ajnan

ÖZEL MESAJ

Sayın ajnan,verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Video izledim güzel civcivler maşallah.İçlerinde beyaz bıldırcınlarda mevcut yanılmıyorsam.Bana 10 viyol yumurta biriktirebilirsenin perşembe günü havalenizi yaptıktan sonra kargoya verirsiniz sizin için bir mahsuruyoksa sağlıcakla kalın.

img

ekaradeniz

18 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Arkadaşlar! Sayın ekaradeniz arkadaşım; Ben teşekkür ederim.Kuluçka net.`e üye olmadığınızdan fotoları göremiyorsunuz zannedersem.Ama bugün İntoko`yada ilan vermiştim.Şu anda 1.sayfada altlara doğru "KENDİ ÜRETİMİM OLAN ...." diye başlayan Eskişehir ilanında bıldırcınlarımın fotolarını görebilirsiniz. Evet,içlerinde albino (beyaz) bıldırcınlarımda var.Nedense ayırmadım,belkide bazı verdikleri yavrulardaki ne beyaz,nede kahverengi doğal bıldırcın renklerinden öte kırçıllı,alacalı bulacalı yani standart dışı olanları daha çok hoşuma gitmesinden olsa gerek. Gelelim size yumurta gönderim olayına.Beni mazur görürseniz Perşembe değilde,size Cumartesi veya Pazartesi gönderebilirim inşaallah.Malum siparişler var ve belki içlerinden vaz geçen olursa (havaleyi yapmayanlardan) size dediğiniz gündede gönderim yapabilirim.Olmazsa detayları msn`dende görüşebiliriz. "[email protected]" Hoşçakalın,saygılarımla.

img

ajnan

ÖZEL MESAJ

Tamam arkadaşım msn ekledim.İntokodaki resimlerini gördüm.Önümüzdeki haftada olabilir tabiki perşembe günü havelni yaparım bir aksilik olmasa sağlıcakla kal.

img

ekaradeniz

18 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ