Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KENDİ ÜRETİMİM OLAN YÜKSEK DÖL ORANINA SAHİP BILDIRCIN YUMURTASI - 2.sayfa

Arkadaşlar,Kendi üretimim olan ve kafeslerinde 2 dişiye 1 erkek oranlamasıyla barındırılan yüksek döl oranına sahip bıldırcın yumurtalarını istenilen ile kargoyla gönderebilirim. Ayrıca elimde 3 haftalık bıldırcın palazı ile etlik bıldırcında bulunmaktadır. Döllü bıldırcın yumurtası viyolü: 2.00 TL. Bıldırcın Palazı: 2.50 TL. Etlik Bıldırcın: 4.00 TL.

img

ajnan

16 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

ajnan

ÖZEL MESAJ

Merhaba Arkadaşlar! Sonunda Ekaradeniz arkadaşımızın yardımlarıyla bıldırcınlarımın resminide paylaşımınıza sunabildim. Teşekkürler ekaradeniz.

img

ajnan

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım ben teşekkür ederim yardımcı olabildimse.Bıldırcınlar bu resimde daha güzel gözüküyorlar.

img

ekaradeniz

18 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ajnan arkadaşım havaleni bu gün yaptım.Musait olduğunda yumurtaları gönderirsin sağlıcakla kal.

img

ekaradeniz

18 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Arkadaşlar! "ekaradeniz" arkadaşım,yumurtalarını inşaallah yarın kargoya vereceğim. Hakkını helal et,dün daha önceki siparişlerden birisinin son anda PTT`ye gittiğimde havalesini yapmış olduğunu gördüğümden, senin yumurtaları dün gönderemedim.Bu günde göndersem Pazar günü alamayacağından yarın göndermeyi uygun gördüm ki,Pazartesi günü yumurtalarınız elinizde olur inşaallah. Görüşmek üzere,Hoşçakalın.

img

ajnan

ÖZEL MESAJ

"ekaradeniz" arkadaşım yumurtalarınızı bugün kargoya verdim. Pazartesi elinizde olur inşaallah.Neticeyide, aldığınızda paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler. AYRICA İLANIM GÜNCELDİR

img

ajnan

ÖZEL MESAJ

Sayın Ajnan,arkadaşım yumurtalaları bu gün aldım.İçinde sadece 5 tane kırık var diğerleri sağlam teşekkür ederim.

img

ekaradeniz

18 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ekaradeniz arkadaşım; Yumurtaları alışınıza sevindim,keşke o 5 tanede kırılmamış olsaydı.Sağlık olsun,nasip diyelim. İnşaallah gönlünüzce çıkım alır,neticeye istediğmiz düzeyde ulaşırsınız.Kolay gelsin,hoşçakalın. ARKADAŞLAR YUMURTA SATIŞ İLANIM GÜNCELDİR.

img

ajnan

ÖZEL MESAJ

Malesef 21 saat elektirik kesintisi oldu makinayı soba odasına aldım böylece idare ettimsede sonuç üzücü oldu.Makina bu sefer arıza yaptı sizin anlıyacağınız yumurtalar telef oldu bu yüzden moralim çok bozuk.Kısmet değilmiş diyelim.

img

ekaradeniz

18 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm inşallah öbürkü denemenizde onur

img

hepimizevciliz

15 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ