Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KENDİ ÜRETİMİM OLAN YÜKSEK DÖL ORANINA SAHİP BILDIRCIN YUMURTASI - 4.sayfa
Arkadaşlar,Kendi üretimim olan ve kafeslerinde 2 dişiye 1 erkek oranlamasıyla barındırılan yüksek döl oranına sahip bıldırcın yumurtalarını istenilen ile kargoyla gönderebilirim. Ayrıca elimde 3 haftalık bıldırcın palazı ile etlik bıldırcında bulunmaktadır. Döllü bıldırcın yumurtası viyolü: 2.00 TL. Bıldırcın Palazı: 2.50 TL. Etlik Bıldırcın: 4.00 TL.
Emrah bey; Öncelikle hayırlı olsun der,zayiatın olup olmadığını öğrenmek isterim. Kargo ücreti ile ilgili olarakta yarın kendileriyle görüşür,size dönerim inşaallah. Tekrar tekrar hayırlı olsun der,gönlünüzce çıkımlar dilerim.Hoşçakalın.
Merhaba Arkadaşlar! Emrah Bey; Kargoyla işlerimin yoğunluğundan ancak bugün görüşebildim. Derlerki,Sizin bulunduğunuz ilçede Aras kargonun olmayışı Tirebolu`dan size gelişi ve adrese teslim oluşu fiatı otomatikman iki katından fazlaya katlamış.Siz Tirebolu şubeden alsaymışsınız kargo fiatı 13.25 imiş.Tirebolu içi bir adrese teslim isteseymişsiniz 17.00 TL.ve size yani diğer ilçede adrese teslimide 31.85 imiş.%30 indirimle 22.00 TL.ye gelmiş. Geçen seferki kargodan, desi olarak bu seferki koli, biraz daha büyük olduğundan fark meydana gelmiş derler.Bende onların söylediklerini aynen size akterıyorum. İnşaallah gönlünüzce çıkım olurda,umduğunuzu bulursunuz.Hoşçakalın.
Merhaba Metin bey,hiç öyle saçmalık olurmu şimdi ben başka ilçede oturuyorum orada aras kargonun şubesi olmadığından fark vermek zorundaymışım öylemi.Peki neden başka bir kargo geldiğinde fark vermiyorum.Dağıtım yapan kendi servisleri ve adrese teslim getiriyorlar.Buna mecburlar yoksa fark ödedikten sonra kim aras kargoyu kullanırki bizim ilçede.Yurt içi kargoda yok ve daha uzaktan geliyor hiç bir fark da almıyor.Burda sitemim size değil sadece kargo şirketine.Çıkıma az kaldı İnşallah bu sefer sonu güzel olur.
ekaradeniz çıktımı civcivleriniz 12.aydan beri baya bişeyler paylaşmışınız son durum ? merak ettim
Osman kardeşim 85 kusur bıldırcın çıktı.15 gunluk oldular normal civcivlerimde vardı ikisine de toz yumurta yemi yedirdim.Malasef bıldırcın civcivlerimi kaybettim üç tane kaldı bakalım onlar yaşarmı.EMRAH.