Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KENDİ ÜRETİMİM OLAN YÜKSEK DÖL ORANINA SAHİP BILDIRCIN YUMURTASI - 3.sayfa
Arkadaşlar,Kendi üretimim olan ve kafeslerinde 2 dişiye 1 erkek oranlamasıyla barındırılan yüksek döl oranına sahip bıldırcın yumurtalarını istenilen ile kargoyla gönderebilirim. Ayrıca elimde 3 haftalık bıldırcın palazı ile etlik bıldırcında bulunmaktadır. Döllü bıldırcın yumurtası viyolü: 2.00 TL. Bıldırcın Palazı: 2.50 TL. Etlik Bıldırcın: 4.00 TL.
ekaradeniz arkadaşım;Kuluçka konumunuza üzüldüm.Canınız sağolsun,nasip diyelim. Benim üzerime düşen bir şey varsa telafiye hazırım.En azından bir dahaki sefere koymanız durumunda (talebiniz olursa) alacağınız viyollerin 1/4 ü benden olsun. Allah(cc) gönlünüzce bol evcillere sağlık ve afiyette ulaşmayı nasip etsin inşaallah.Hoşçakalın.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Nasipse biraz daha sonra tekrar denerim hayırlısı.
Arkadaşlar Metin abiden daha önce 2 defa yumurta almış biri olarak çok memnun kaldığımı belirtmek istedim gerçekten döl oranı çok yüksek yüzde 80-90 dan aşağı inmez yeni başlamak isteyen arkadaşlar özellikle damızlık oluşturabilirsiniz herkese tavsiye ederim.
Merhaba Arkadaşlar! Döllü yumurta ilanım günceldir. Ayrıca çalıştığım kargo şirketi ile devamlı kargo gönderimimden dolayı bireysel olarak bir anlaşma yaptım.Yaklaşık 10 gündür tüm gönderimleri %30 indirimli yapmaktayım.Anlıyacağınız 15 TL. tutan bir kargoya 10.50 TL.ödeyerek teslim alabileceksiniz. Elimde fazla olarak yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz Çimuka`nın 5 katlı 2.el kafeslerindende bulunmaktadır. Pazarlıksız olarak 250 TL.ye bırakırım.İhtiyacı olan arkadaşlarada anlaşmalı kargomla ucuz bir tutara gönderebileceğimi, yaptığım görüşmelerle sabitledim. Hoşçakalın.
Selamlar Metin bey,daha önce elektirik kesintisinden dolayı sizden aldığım yumurtaları çöpe atmak zorunda kaldım. şimdi yeniden makinayı çalıştırıcam bana ne zaman döllü yumurta gönderebilirsiniz.Ayrıca kargo masrafları yumurtadan çok tutuyordu anlaşmış olmanız çok güzel.Beni ilk sıraya yazarsanız sevinirim yumurtaları bekliyorum saygılarla.
Merhaba Arkadaşlar! Emrah bey kaç viyol yumurta istiyorsunuz? Yine 10 viyolmü lazım? Bildirirseniz, size Pazartesi günü yumurtalarınızı gönderirim inşaallah.(bana msn`den adres bilgilerinizi yenilerseniz sevinirim.) Havale bilgilerim sizde bulunuyor zannedersem.Önümüzdeki hafta içerisinde müsait olduğunuzda yine PTT`ye yatırabilirsiniz.Tabi bu sefer (eğer talebiniz yine 10 viyol ise)20TL yerine 15TL yeterli olacaktır.Hiç olmazsa mağduriyetinizin giderilmesinde ufakta olsa bir katkımız olsun. Evet kargo tutarıda yine göreceksinizki geçen seferki ödediğiniz miktarın yaklaşık 3/2 si kadar olacaktır.Buda demektirki 15TL tutan bir kargoya,10.50 TL ödeyerek alabileceksiniz. Tekrar sorun yaşamaksızın gönlünüzce çıkım sağlamanızı temenni eder,sağlık ve afiyetler dilerim.Hoşçakalın.
Evet arkadaşım yine 10 viyol istiyorum.ayrıca çok teşekkür ederim.
Estağfurullah, ben teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar! Emrah bey yumurtalarınızı bugün kargoya verdim.İnşaallah Çarşamba günü zayiatsız elinize geçer.Neticeden bilgi verirseniz sevinirim. Hoşçakalın.
Selamlar Metin bey arkadaşım,yumurtaları bu akşam aldım havalenizide salı günü yaptım.Ayrıca geçen ziyan olan yumurtalar için bir miktar ikram yaptığınız için teşekkür ederim. Kargo ya gelince aras kargo nasıl indirim yapıyor anlamadım valla geçen aldığım kargo ile hemen ,hemen aynı yeni gelen.22 tl gibi bir ücret ödedim.Kargo yumurtalardan pahalı geldi vallahi gülermisin ağlarmısın ))).Kargo ücretinide size versek yumurta ücreti ile siz oradan ödeseniz daha uygun olur gibime geliyor.Ödemeli gelnince nasıl olsa cepde diye görüyor kargo şirketleri.