Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

horozum çok hırçın sakinleştirmek için ne yapmam lazım..

Başlıktata dediğim gibi horozum çok hırçın yem vermek için,yumurta almak için bahçeye indiğimde horozum bana soluk aldırmıyor bahçede çomakla dolaşmak zorunda kalıyorum sakinleştirmek için ne yapmam lazım horozumu çok seviyorum kesmekte istemiyorum bilen abilerim kardeşlerim varsa lütfen yardım etsinler TEŞEKÜRLER.. İŞTE HOROZUMUN RESMİ.. http://yfrog.com/72aaaihj

img

hepimizevciliz

15 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok mu hırçın? yanına bir hint horozu sal. tavuk gibi olur. bak bakalım sesi çıkıyor mu?

dövdür diyosun yani

img

hepimizevciliz

ÖZEL MESAJ

lütfen yardım edin

img

hepimizevciliz

ÖZEL MESAJ

hiç böyle birşey başıma gelmedi ama gelseydi ilk yapacağım şey horozu değiştirmek olurdu.çünkü bunu haketmiş olurdu

img

sbt

15 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sbt aslında değiştirmeyi düşünüyorum beni hatırladınmı tavukların yumurtlayınca haber ver demiştin yumurtlamaya başladılar 1 ay oluyo saygılar...

img

hepimizevciliz

ÖZEL MESAJ

millet geçim derdinde. bugün ne yerim diye düşünüyorlar. çocuğu nasıl okutayım diye düşünüyorlar. sen burada horozu napayım diyorsun. komedisiniz ha. başka biriside köy tavuklarının resimlerini vermiş durmuş. çok zırvalıyorsunuz kusura bakmayın. sende kes gitsin horozu. alt tarafı dötü boklu bir horoz.

aptalmısın arkadaşım si...git başımdan

img

hepimizevciliz

ÖZEL MESAJ

senin konu başlıklarına baktım. harbiden lalesin. yok horozum bir kere öttü bir daha ötmüyor. yok tavuklarım çiftleşmiyor. yok kuluçkadan çıkan civciv gurk olurmu? yok horozum çok hırçın. yaşın kaç senin kanka? 12 mi?

valla harbiden çok saçma ya.aslında yorum bile yapılıcak cinsten değil ama kendimi tutamadım ne demek horozum çok hırçın.eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş.vur bıçağı gitsin alt tarafı bi horoz.komik yaa.